maanantai 15. marraskuuta 2021

7 kortin kuvio

 Katsotaanpa mitä 7 kortin pöydällä on tänään kerrottavanaan!

1. Menneisyys

MALJOJEN 10. TÄYTTYMYS


-Tyydytys -täyttymys-säteily-muutos parempaan

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti.  
 
Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan. 
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
 
Mitä täyttymys merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
 
Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***

 2. NYKYISYYS 

Miekkojen 10. Tuho

 

"mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu"

Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttävää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämänilon rippeet sekä rakkaus itseäsi ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuohoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.

Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallisia tappioita tai omaisuuden menetystä.

Takana on takaisku ja pettymys. Mahdollisesti jonkun toisen ihmisen aiheuttama. Itse kuitenkin otat asian liiankin syvälle itseesi ja näin tilanne satuttaa enemmän kuin todellisuudessa olisi tarvetta. Pahin on ohi. Päästä irti tilanteesta täysin niin pääset jälleen jaloillesi ja huomaat auringon nousevan uudelleen. Voi merkitä suhteen päättymistä tai jotain muuta henkisesti ja fyysisestikin rankkaa kokemusta.

Anna tuloksettomien toimintatapojesi ja harhakuvitelmiesi tuhoutua. Totuus vapauttaa ja johtaa sinut sen luo, mitä todella tarvitset. 

Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.

Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?

Houkuttelen elämääni myönteisiä asioita ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleeksi.

***

3. TULEVAISUUS - NARRI






"Avoimuus, luottamus, valmius riskien ottamiseen, rohkeus seisoa omilla jaloillaan, vapaus, riippumattomuus, luovuus, suuret mahdollisuudet, mahdollisuus ottaa merkittävä askel elämässäsi, sydämen äänen kuunteleminen."
 
Narria kuvaa kevään jumala Dionysos. Vihreä väri muistuttaa kevään valtavasta luovasta voimasta. Krokotiili - muinaisen Egyptin Luovuuden jumala - on niin ikään suurimman luovuuden haltija. 
Pitkä napanuora - yhteys kosmiseen ykseyteen- on kiertynyt Narrin ympäri neljä kertaa. Tämä kuvaa uudelleensyntymisen mahdollisuudesta kaikilla neljällä olemassaolon tasolla: henkisellä, älyllisellä, fyysisellä sekä tunne-elämän tasolla. Ehtona tälle uudelleensyntymälle on valmius muutokseen kaikilla elämän alueilla ja vastuun tunteminen itsensä kehittämisestä.
 
Olet valmis uuteen alkuun, kenties jopa merkittävään elämänmuutokseen. Antaudu, uskalla hypätä tuntemattomaan, vaikka pelko yrittäisikin pidätellä sinua. Luota sydämesi ääneen."

 "Narri kehottaa sinua antautumaan rakkauden vietäväksi. Kokeile jotain epätavallista ja hyppää rohkeasti tuntemattomaan. Se tuo mukanaan epävarmuuden mutta myös vapauden. Suhteenne on aito ja arvokas vasta, kun pystytte olemaan avoimia ja sanomaan toisillenne asioita, joiden vaikutusta että osaa ennakoida. Avoimuus tarkoittaa että voit kertoa Hänelle kaiken, mitä sisälläsi on - sanallisesti tai sanattomasti. Narrin ilmentämä vapaus tarkoittaa, että unohdat muilta omaksutut käsitykset, normit ja velvollisuudet. Seuraa sydämesi ääntä."
 
  Jos rohkenet antautua elämään todella täyttä elämää, sinulle voi tapahtua mitä hämmästyttävimpiä asioita.
 
  Tästä lähtien seuraan sydämeni ääntä. Olen avoin ja valmis menemään minne tahansa se minut kuljettaakin. 

***

4. Mitä tehdä? - TORNI






"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä- egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttumaan hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tieto siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa.
 
Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä.


" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!

Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni.


***

5. Ulkopuolelta tuleva auttava tai häiritsevä energia - SAUVOJEN 9. LUJUUS



 

- tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistymisestä syntyvä lujuus, eheys-

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tulee sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa 8. sauvassa kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.

Kun alitajunta tulee esille, kohtaamme monia sellaisia asioita, jotka olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikille elämämme alueille ulottuvien uusien ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa. Tämä orastava itseymmärrys ei anna sinulle mahdollisuutta palata tuttuun heikkouden tai tietämättömyyden olotilaan. Sisäinen lujuutesi kasvaa tilanteen vaativuuden mukaan. Tulet kokemaan, että energiasi riittää paljon enempään kuin mitä ikinä olit kuvitellut. Tämä aluillaan oleva, laajakantoinen sisäisten ja ulkoisten piilevien mahdollisuuksiesi kehittyminen on sinulle ensiarvoisen tärkeä kokemus.

Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään omia kykyjäsi.

Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi osa-alueilla tämä ilmenee?

Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.

Tiedän yhä selvemmin, kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.
***

6. Suurimmat toiveet tai pelot - ERAKKO

ERAKKO

 

-oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas-

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen, että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Kun lepäät itsessäsi, olet saapunut kotiin. Ei ole mitään syytä jahdata itsesi ulkopuolella olevaa, katoavaa, pettävää valoa.

Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisten kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.

"Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.

Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?

Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriidat eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.

Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain.
***

7. Tulos tai seuraus - SAUVOJEN PRINSESSA

SAUVOJEN PRINSESSA

 

-pelosta vapautuminen
-uusi alku
-optimismi
-laajentunut havaintokyky

"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Kortti symboloi nuorekasta, vilpitöntä ja pelotonta suhtautumista elämään. Hän on täynnä elämän riemua ja innostusta. Prinsessan tulielementti ilmenee usein liikeen ja tanssin kautta. Hän edustaa joustavuutta ja ennakkoasenteista vapaata suhtautumista kaikkeen eteen tulevaan. Sauvojen prinsessa vastaa kevään ja kasvun energiaa, uutta alkua sekä lapsenomaista kykyä ihastella ja ihmetellä elämää.

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti! 

Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia. Anna luonnollisen ilosi tulla esiin. Saatat pyrähtää juoksuun, lauleskella tai vaikkapa tanssia yksiksesi. Tuli palaa ja lämmittää sydäntäsi. Tämä energia haluaa tulla esiin, ilmaistuksi. Kehitä tätä puolta itsessäsi. Yht äkkiä edessäsi saattaa olla joukko uusia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, uusi työ tai jotain muuta. Ole avoin kaikelle uudelle ja ennen kokemattomalle!

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
 
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi.

NUOREKKUUS JA ENNAKKOLUULOTTOMUUS EI KATSO IKÄÄ!

***
Kiitos kiitos ja kiitos!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)