maanantai 22. marraskuuta 2021

Viisas neuvo

 1. Kyseinen ongelma MALJOJEN 6. MIELIHYVÄ   

 

- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.

Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?

Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa se kumppanisi kanssa.
 
Ja/ Tai: Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

 2. Päämäärä MALJOJEN RITARI




Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Maljojen Ritarilla on siivet, joilla hän kohoaa korkealle valkoisen vahvan hevosensa selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Astrologisesti rapu viittaa perhesuhteisiin. Rapu on veden merkki. Tässä kohtaa perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä tai jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin. 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.

 3. Asiat, joista luovuttava SAUVOJEN 4. TÄYDENTYMINEN




"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!

Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.

 4. Asiat joille oltava avoimempi  MALJOJEN 5. PETTYMYS

MALJOJEN 5. PETTYMYS

 




"täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."

Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni.

 5. Viisas neuvo MALJOJEN 3. RUNSAUS



-ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla-

Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja - sinun ei tarvitse etsiä heitä.

Numero kolme symboloi isää, äitiä ja lasta. Parisuhteissa, ystävyyssuhteissa, perheasioissa onnea ja iloa josta riittää jaettavaksi muillekin. Näin ollen kortti voi kertoa vaikkapa tulevista häistä, ristiäisistä, kihlajaisista taikka vain muutoin tilanteista, joissa juhlistetaan ihmisten keskeistä onnea ja halutaan jakaa tämä onni ystävien ja läheisten kanssa.

Onko olemassa ihmisiä, joille et ole vielä ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?

Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.

Tänään elämä antaa minulla kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)