maanantai 1. marraskuuta 2021

Viikko alkaa taas...

 Huomenta!

Kerronpa mitä täällä on tapahtunut. Ei niin yhtikäs mitään, mutta nyt on pakottava tarve kirjoittaa.

Menin nukkumaan ehkä noin 22.45 ja heräsin klo 1.30. Olin pirteä kuin peipponen ja siirryin olohuoneeseen katsomaan telkkaria. Katson nyt Billions- sarjaa. Siitä sitten jossain vaiheessa nukahdin - valot päällä.

Nousin ylös noin klo 6.30 ja itkin joko aamun. En tiedä mistä se johtui, ehkä väsymyksestä tai muusta, mutta itkin, itkin ja itkin. Rukoilin voimaa tähän päivään ja nostin päivän kortin.

 SAUVOJEN KUNINGATAR

 

- itsetuntemus, sisäinen rauha, viisaat neuvot, kypsyys, myötätunto, muutos-

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 
  "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä Antaudu intohimoisesti elämän pyörteisiin ja suuntaa kaikki energiasi siihen, mitä kulloinkin teet. Anna ilosi, lämpösi ja huumorintajusi koskettaa muita ihmisiä. Kuuntele tarkoin sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi ja anna itsetuntemuksesi näkyä kaikessa mitä teet. Käytä voimaasi ja luovuttasi rakentavasti ja herkästi. Kun huomaat, että neuvojasi tarvitaan, älä epäröi käyttää niitä.

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!
 
Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.


***

Tämä lienee nyt voimakorttini. Olen ennenkin tuntenut syvää yhteenkuuluvuutta Sauvojen Kuningattaren kanssa, mutta tämä on ihan omaa luokkaansa. Katsoin korttia ja sen runsaita värejä. Täplikästä leopardia ja sen sellaista. Annoin energian ja voiman virrata minuun.

Kävin suihkussa, join aamukahvia ja aina välillä itkeä tirautin. Katselin jo lääkäriaikoja tälle aamulle mutta jotenkin ahdistus oli sitä luokkaa että kotiinjääminenkin olisi ahdistanut. Sitten vain toimin kuten kongnitiivinen terapia opettaa. Tee jotain vaikka ilman ajatusta niin sitten vaan alatkin tekemään. Pesin hampaat, pukeuduin. Järjestelin kotia. Työt alkavat tänään vasta myöhemmin - voi että on pitkä aamu. Järjestelin taas kotia. Plaah. Nyt olen tässä.

Maljojen Ritarikin ottaa päähän. Taas on kaksi kaveriani ilmoittanut että eroaa. Pitäisikö meidänkin? Olen tällä hetkellä epävarma tunteistani häntä kohtaan. Hän raivostuttaa minua. En jaksaisi häntä nyt ollenkaan. Noh, kait tämä ohi menee. Tämä ihana kotikin ottaa päähän. Vali vali vali. Eikös nyt pitänyt ottaa elämään se uusi suunta ja nauttia elämästä ja lopettaa valitus.

Eilen....

Eilen kävin katsomassa merta kuten täällä kirjoitin. Voi miten ihanaa oli kävellä meren rantaa. Reilun tunnin kävelin ja kurkkasin yhden geokätkönkin siinä samalla. Toista en löytänyt. Kyllä oli terapeuttinen vaikutus silläkin. Meri on ihana! Eli olenhan minä saanut kaikenlaista aikaan. Luulenpa että tämä on nyt viikon aloitusangstia joka menee toivon mukaan kohta ohi.

Ihanaa päivää sinulle ja kiitos että olet!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)