sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Sunnuntain Suhinat

Huomenta!

Aamuni on ollut surkea. Heräsin aikaisin ja lähdin kirpputorille. Autoni edessä parkkipaikalla huomasin elottoman möykyn. Siinä makasi kettu kuolleena. Kettu on voimaeläimeni!!!!Voi miten surullinen näky, sillä oli silmät kiinni ja punainen turkki oli lumessa. Seurasin vähäsen sen jälkiä lumessa ja se oli raahautunut läheisestä pusikosta noin 50 metriä ja pysähtynyt kaksi- kolme kertaa rimpuilemaan, kun linnut ovat nokkineet sitä. Näin päättelin lumisistä jäljistä. Purskahdin itkuun ja tunsin syvää surua ketun viimeisistä hetkistä. Verta ei ollut missään. Olisikohan se saanut jonkin halvauksen, syönyt myrkkyä tai kuollut vanhuuteen. En tiedä, koska en tiedä ketuista tarpeeksi. No, surullista joka tapauksessa, vaikka tämmöistähän luonto on. Viime kesänä varjelimme lokin poikaa ketuilta. Tiedän, että tuosta sen reitti kulki. Toivottavasti sillä on nyt hyvä olla. Hyväkuntoiselta se kuitenkin näytti.

Niinpä pyyhin kyyneleitä ja matkasin kohti kirpputoria. Sieltä ei tuntunu löytyvän aluksi oikein mitään. Lopulta ostin pienen humoristisen kortin, peltirasian ja peiton. Kerron niistä enemmän jos saan kuvat koneelle. Niitä nimittäin siirrellessäni koneelleni kamera putosi pöydältä ja meni rikki. Tai siis voi sillä kuvia ottaa, mutta en saa niitä siirrettyä mihinkään. Voi harmi!!!

Kaiken tämän jälkeen nostan kolme korttia Bohemian Catseista. Nyt on jotain meneillään mistä en saa kiinni...OHO; mitä meininkiä!

Lähimenneisyys: Kohtalo






Kissa katselee itselleen tarotteja. Kaksi kynttilää palaa ihan niinkuin tänään, kun on toinen adventti. Punainen viitta päällään...tunnelma on salaperäinen....

" -Luck, fate and fortune
-the inevitable cycle of change
-outside influences on your destiny
-a change, for better or worse"

Tämä hetki: Miekkojen Ritari

Hui mitä menoa talvisessa metsässä. Takana näkyy linna ja kissa antaa kyytiä hevoselle. Hevonen on suorastaan pillastunut ja lumi pöllyää. Päästäänkö tässä Tampereen tunnelmaan yleiseen mellakointiin?

-Exerting your own opinion and wishes beyond all
-relishing a fight
-sharp intellect- combined with utter self- confidence
-being certain that yoy are always right
-putting force over feelings

LÄhitulevaisuus: Miekkojen 4.

Kuvassa on seesteinen sininen tunnelma. Punainen kissa makaa tyytyväisenä ja väsyneenä penkillä sininen viitta päällään. Miekat ovat hienosti neliön muodossa taustalla. Jotenkin tämä toimelias päivä näyttää päättyvän hyvin ja rauhallisiin tunnelmiin...

-Time out from the ray
-rest and recuperation
-mental silence and stillness
-a pause to retreat and reflect
-a return to the world
-being awakened and brought back to real life


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)