perjantai 22. elokuuta 2014

Nukahtaminen

On ihanaa nukahtaa omaan sänkyyn, puhtaiden lakanoiden keskelle. Jos rakkaat ovat ympärillä, se on vieläkin ihanampaa, mutta yksinkin se on todella miellyttävää! Oma sänky on paras!

Meillä on ollut murheita sängyn kanssa. Olen ostanut noin 6 vuotta sitten itselleni kotimaisen Messin- sängyn. Se on upea metallisänky komeine päätyineen <3 Siihen on ihana nukahtaa - kunhan se on kunnossa. En tiedä missä vika on... tukijalat ovat liian heppoiset, vääntyneet ne jo ovat ja säleiden pitäisi pysyä pohjassa kumimaton avulla. Eivät ne säleet pysy. Raskaat patjat, raskasmieliset ihmiset päällä ja painoa on jo monta sataa kiloa (?). Noin kerran kuukaudessa joudumme "avaamaan" sängyn, laittamaan säleitä paikoilleen ja korjailemaan tukijalkaa, sillä muuten sänkymme on kuin munakuppi. KYLLÄ! Keskellä on kunnon monttu, mihin isompikin ihminen mahtuu kunnolla sikiöasentoon. Se jos mikä on todella ärsyttävää! Edellispäivänä koetin siihen nukahtaa, niin meinasin väkisin kierähtää reunalta sinne kuopan ammottaviin syvyyksiin. Olen koittanut korjailla tukijalkojen pitävyyttä. Olen asetellut sinne turhanpäiväisiä kirjoja, kuten "Mikä vauvaa naurattaa?"  Se antaa vähän tukea, mutta todellisuudessa ne tukijalat ovat niin heppoiset, että ihan naurattaa itseänikin.

Uteliaat voivat kurkata sänkyäni täältä: Messin sänky

Niinpä nukahdamme tällä erää Maljojen Ritarin kanssa toiseen huoneeseen, vanhojen kunnon superlon- patjojen päälle. Sänky on upea lippulaiva, joka täyttää koko makuuhuoneen. Siellä sitä käyn katsomassa ja harmittelemassa, miten kotimainen sänky voi olla noin huonoa tekoa.

2 kommenttia:

  1. Harmi! Sänky on hyvän näköinen. Kyllä nukahtamisen ja nukkumisen kannalta on tärkeää, että on hyvä sänky.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on Maca. Siksi en vielä malta siitä luopua...täytyy keksiä jotkut kunnon tiiliskivet sängyn alle, ei niitä sieltä kukaan näe :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)