lauantai 23. elokuuta 2014

Sininen hetki

"Sininen hetki on talvinen valoilmiö, joka on havaittavissa auringon juuri laskettua. Tällöin auringon valoa siroaa edelleen ilmakehän kautta, ja koska siroavassa valossa korostuvat etenkin matalat aallonpituudet, on valon väri sinertävä. Sininen hetki on melko lyhytkestoinen, eikä sen näkeminen ole mahdollista joka ilta mm. pilvien vuoksi. Sininen hetki esiintyy usein eri taiteenlajeissa − kuvataiteen lisäksi mm. kirjallisuudessa." Näin sanoo wikipedia.

Minun piti ihan googlettaa tuo sininen hetki, kun mieleeni tulee vain Nukkumatti, Joka ilta kun lamppu sammuu tai suden hetki.

Viime yönä minulla taisi olla sellainen. Suden hetki. Näin todella sekavia unia. Uin joessa ja vastaani tuli käärmeen nahkoja ja eläviä käärmeitä. Hyi! Heräsin neljältä ja olin saanut ystävältäni viestin koskien työelämää. Valvoin ja mietin kaikenlaista reilun tunnin ja meinasin melkein jo nousta, kunnes nukahdin hetkeksi.

Miten ihmeessä keskellä yötä ihminen voi tuntea itsensä niin nollaksi? Vaikka kaikki asiat ovat periaatteessa hyvin, eivät ne ole kuitenkaan...Se on ihan kamala tunne. Toinen kuorsaa vieressä ja itse käännän kylkeä sillä superlonpatjallani ja etsin hyvää asentoa...Onneksi nukuin aamulla pitkään, tein kunnon lenkin raittiissa ulkoilmassa ja nyt sitten taidan lähteä käymään kaupassa.

Mukavaa päivän jatkoa, Sinisellä hetkellä tai ilman...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)