tiistai 9. elokuuta 2016

Lanttien Kakkonen - onko se ykkönen?

Huomenta!

Tänään on taas SELLAINEN päivä. Heräsin neljältä, eikä uni tule silmään. Olemme nyt kotona, pieni breikki mökkielämästä, kunnes taas....viimeisiä viedään!

LANTTIEN KAKSI - tämä jännittävä Pagan Catsien kortti tuli tälle päivälle.


 
"maintaining balance"

Nyt tasapainoillaan. Kortti on tietyllä tapaa vitsikäs, kun kissa tasapainottelee saaliidensa välillä. Hän ei oikein tiedä kumman ottaisi, kalan vai hiiren, joten antaa kohtalon päättää? Ihan kuin varmuudeksi kissa istuu shakkilaudan päällä ja takana meri tyrskyää suurien aaltojen kera. Laivojakin on liikenteessä.

Olen viemässä tänään koiraani lääkäriin. Meidän vanhaa papparaista. Katsotaan mitä ukolle sanotaan. Hänellä on nivelvaivoja. Otamme röntgenkuvat.

Eilen tein viinimarjamehua ja ai että, siitä tulikin ihan hyvää. Yksi mehumaijallinen vain, eipä meillä ole kuin puolitoista pensasta tätä lempimarjaani. Loput laitoin kokonaisena pakkaseen, niitä on kiva sitten mutustella rahkan kanssa talvipakkasella.

Ei tämä kotonaolo oikeastaan ole yhtään sen hassumpaa. Nyt on jo viileämmät kelit, niin edellisyön nukuin oikein hyvin täällä kotona. Olen pessyt pyykkiä, kirjoitellut blogitekstejä varastoon ja pelannut valokuvien kanssa. Äsken tilasin vaatteita, koska työkausi alkaa...Voi kamala mitä säkkejä piti tilaamaani, vaikka mökkikirjaani laitoin että palaan töihin energisenä ja hoikkana niin ketun marjat! Ei se onnistunut. Energinen kyllä varmaan olen :-D

Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)