maanantai 1. elokuuta 2016

Lanttien Prinssi/ Vuositarot 2016/ Elokuu

Elokuu jatkuu niin ikään Lanttien teemalla.


"rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, fyysinen aktiivisuus, harkitsevuus, järkkymättömyys, voimakas energia työskenteltäessä aineen, materian kanssa, aineelliset arvot, luotettavuus, hedelmällisyys, meditaatio, voima, uudistuminen ja uudistaminen."
Tämä kortti symboloi menestystä, hyvinvointia ja rohkeutta sekä kykyä nauttia elämästä. Lanttien Prinssi on uudistaja, joka on tietoinen omista päämääristään; hän tietää minne on matkalla. Hänen rikkautensa on niin sisäistä kuin ulkoistakin, ja hän nauttii elämän runsaudesta ja hyvinvoinnista ilman pienintäkään syyllisyyden tunnetta.

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monenlaiset kukat.
Kehitä käytännön kykyjäsi ja pyri toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja vaivattomasti. Keskity siihen, mitä todella haluat, ja ota piilevät voimavarasi käyttöön! Tee vain sellaisia asioita, jotka ovat sopusoinnussa sen kanssa, mitä arvostat, ja tuottavat iloa sinulle ja läheisillesi. Kun tiedät selkästi, mitä haluat, saat voimaa ja viisautta sen toteuttamiseen. Lopeta turhat itsesyytökset ja uskalla onnistua!

Nyt on oikea aika tarttua toimeen. Jos suunnittelet hankkeesi perusteellisesti, onnistut etenemään vakaasti ja turvallisesti.
Mikä elämänalueesi kaipaisi uudistumista ja uutta energiaa? Mikä on ensimmäinen asia, jonka voit tehdä sen eteen?

Etsi jokin luova liikuntamuoto, josta iloitset ja nautit!

Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.
Minulla on voimaa ja viisautta onnistua!
***

Eikös sovi hyvin tämä kortti elokuulle? Monella tämä kuu on lomakuu, mutta me menemme Maljojen Ritarin kanssa töihin elokuun puolessa välissä. Eikös elokuu ole tavallaan uuden aloittamista! Lapset vaihtavat luokkaa, koulut alkavat. Kaikki harrastukset alkavat, työväenopiston kurssit täyttyvät ja kuntosalit pursuilevat uusia aloittelijoita. Tämä on juuri sitä fyysistä tekemistä!

Lantit puolestaan kertovat materiasta, vauraudesta ja nimenomaan työstä. Katso korttia, siinäkin on jo ihan syksyn värit.

Ihanaa elokuuta Sinulla, olkoon se sitten lomakuukausi tai ei!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)