maanantai 22. elokuuta 2016

Maanantaina Miekkojen Ritari

Huomenta!

Tämän päivän meditaatiokortiksi nousee Miekkojen Ritari.


"Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.” 

 
Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  

Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.

Kortti symboloi vapautta, voimaa, nuoruuden intoa, pelottomuutta sekä rajojen ylittämistä. Ritari on valmis käymään minkä tahansa ongelman kimppuun. Hän on kuin nuori, rohkea soturi, joka ei ole koskaan hävinnut taistelua. Miekkojen ritari luottaa ennenkaikkea itseensä; hän uskaltaa ottaa suuriakin riskejä. 

Olen rohkea ja luotan omiin kykyihini. 

 ***

Ihan kuin tämä olisi jatkumoa eiliselle Miekkojen Prinsessalle. Henkilökohtaisella tasolla näen, että olemme tässä oman Ritarini kanssa pistäneet tuulemaan, ja todellakin haaveissamme siintää uusi, tilavampi koti. Jännittävää! Kortti on väreiltään huomattavasti sinisempi kuin Prinsessan kortti ja vauhti on todella huumaava. Miekkojen elementtinä on ilma, ja se näkyy myös tässä kortissa. Linnut lentävät Ritarin alapuolella, kun hän laukkaa täyttä laukkaa päämääräänsä.

MUIKEAA PÄIVÄÄ SINULLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)