lauantai 6. elokuuta 2016

Tulienergiaa Lauantaina!

Tervehdys!

Lauantaina näkyy olevan tulienergiaa ilmassa.
Maataikakorteista tuli TULI- kortti ja Bohemian kissakorteissa molemmissa on miekat/sauvat pystyssä taivasta kohden. Katsotaanpa:

Maataikakorteista saimme:

FIRE- PASSION

 

Kautta aikojen tuli on kiehtonut ihmiskuntaa.  Siitä lähtien kun ihminen kykeni tekemään tulta, se muutti elämäntapamme dramaattisesti. Tuli tuotti lämpöä ja valoa, mahdollisti ruoan valmistamisen, suojasi lämmöllään kylmältä ja piti saalistajat poissa yöllä. Ja tietenkin tämä valtava tulipallo nimeltään aurinko, on elämän kipinä maan päällä. Se ei tuo vaan tarvittavaa lämpöä maan päälle vaan myös elämää antavaa valoa ja lämpöä.

Tässä kortissa mies tanssii vanhaa muinaista seremonialaista tulitanssia Samoasta. Tulitanssi "sytytti intohimon" ennen vanhaan sotureissa ennen taistelua. Tuli voi innostaa samoin myös muita intohimoja. Sanomme usein on "tulessa" tai "catching fire" ja se merkitsee, että meillä on voimakas halu tai innostus jostakin. Ei ihme, että tuli kuvastaa erilaisia intohimoja.


Mitkä ovat Sinun intohimosi? Mitä saa sinut syttymään? Mikä sytyttää sekä sisäisen liekkisi, että luovan kipinän? Jos et tunne intohimoa ollenkaan, mieti, mitä puuttuu elämästäsi.
Se on kuten "fire in your belly" jotain, joka laittaa sydämen lyömään nopeammin ja nopeuttaa hengityksesi. Intohimo ei tule ulkopuolelta sinua, vaikka jotkut tapahtumista ja olosuhteista voi laukaista sen. Se on intensiteetti tunne, jonka voi kokea joko hiljaisemmalla tai innokkaammalla tavalla.
Intohimo voi yksinkertaisesti olla voimakas tunne tai tunne itsessään voi olla niin voimakas, että se motivoi sinua toimimaan. Intohimo liitetään liian usein seksuaalisuuteen, joka on varmasti yksi tapa kokea se, mutta se rajoittaa intohimon merkityksen ja kaventaa intohimon laajempia merkityksiä. Avaa itsesi totuudelle, mitä intohimo sinussa on ja löydä keinot ilmaista se! 
***
SAUVOJEN VIISI

 
 - Squabbles and trivial quarrels
- One of those days
- Feeling like you are struggling with things that shouldn`t matter
- enjoying competition and disputes, even when they are really silly
- giving in to anger over minor annoyances
-sheer hassle

Jotain ihme hässäkkää on nyt menossa. On vaara ajautua riitoihin tai muihin epäselvyyksiin. Tässäkin kuvassa ollaan sotajalalla kepit pystyssä, ehkä intohimoisesti suhtaudutaan johonkin, mihin tunnetaan voimasta intohimoa. Mielenosoitus? Kortti on harmaanoloinen väritykseltään, eikä punaista- voittajan väriä näy missään.
***
MIEKKOJEN ÄSSÄ

"Forcefully applying your intellect to something new
Finding tremendous mental energy 
Seizing an opportunity that requires astute thinking 
exerting your force of mind, perhaps to excess?"

Loppujen lopuksi päästään ihan henkisiin oivalluksiin. Miekkojen ässä on kuin kivipatsas, kieli leijonalla brutaalisti ulkona ja musta kissa katsoo kohti taivasta; sinne minne miekka osoittaa. Tämäkin kortti on harmaansävyinen, mutta miekan kylmyys, henkinen älykkyys, kuumat tunteet ja tuli ovat nyt jäähyllä. Nyt leikkaa järki ja päätöksiäkin voidaan tehdä - loogisesti!

Kaikenkaikkiaan mielenkiintoiset kortit. Näitä kaikkea, intohimoa, henkisiä oivalluksia sun muuta, niin sikin sokin tulee mielenkiintoinen kombinaatio. Ainakin meilläpäin ilma on yhtä harmaa, kuin on kortitkin.

Mukavaa Lauantaita Sinulle!!!

2 kommenttia:

  1. Minun intohimoni on elää elämää sataviisikymmentäprosenttisesti. Elää ja iloita kaikesta avoimin mielin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aivan ihana intohimo! Wau! Tee niin <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)