lauantai 21. tammikuuta 2017

Huikea Lauantai

Huomenta!

Tänään on loistokasta energiaa:

MALJAT 10. TÄYTTYMYS


-Tyydytys

 -täyttymys

-säteily

-muutos parempaan

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti.  
 
Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan.
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***
Tein tänään yhden tärkeän päätöksen, ja olisiko tässä sitten osoitus siitä, että olen oikealla polulla? Kenties?! 

Ihanaa, kun on vapaata ja olen lähdössä ystävän kanssa koiranäyttelyyn Turkuun. Menemme sinne ihan muuten vain hengailemaan, enkä edes ole niin kovasti koiraihminen, mutta kaikki eläimet ovat sydäntäni lähellä joten sen vuoksi lähdemme tuonne viettämään aikaa.

Muutenkin tuntuu että keväälle putkahtelee kaikenlaista mukavaa pientä ja yllättävää.

Aloitan kuntosalijäsenyyden ensi viikolla. Olen tehnyt ensimmäisen ison askeleen ja ottanut sinne yhteyttä. Sitten aloitan liikkumisen oikein toden teolla.

Ihanaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)