tiistai 3. tammikuuta 2017

Kolmen kortin kuvio

Huomenta!

Eilen jotenkin jumituin vaativiin Earth Magic- kortteihin ja nyt siis todellakin katson perinteiset kolme korttia tähän aikaan.

Koen tämän ajanjakson todella vaativana.

Lähimenneisyys: SAUVAT 10. TORJUNTA


- torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus-

Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa, tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteitasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaasi ja elämänenergiaasi. Torjuttuina nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi tai väkivallaksi. Jos tälle aggressiolle ei löydy ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa - myös sairastumisena.

Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi - lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja -rajoituksista.

Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemasssa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!

On asioita joita olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!

Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.
***

Tämä hetki: MALJOJEN ÄSSÄ

 

"Ylitsevuotava rakkaus, tunteiden selkeys, syvä itsensä rakastaminen, antaminen ja ottaminen."

Kortti kuvastaa viisasta rakkautta, kypsää tunne- elämää ja tietoista antautumista elämälle. Kortti kuvaa ihmistä, jolla on avoin ja luottavainen sydän ja joka yksinkertaisesti rakastaa. Tällainen ihminen ei suojele itseään eikä myöskään yritä tai ponnistele liikaa. Kortti symboloi myös taitoa ilmaista tunteet selkeästi ja puhtaasti sekä kykyä olla samanaikaisesti tietoinen niin sisäisestä kuin ulkoisesta todellisuudesta.

Anna luottamuksesi elämään ja rakkauteen kasvaa. Se tulee näkymään myös ihmissuhteissasi. Opit vähitellen hyväksymään rakkauden sellaisena kuin se on ja alat nauttimaan enemmän elämästä. Luottamus elämään inspiroi myös luovuuttasi. Silmäsi avautuvat kauneudelle ja kunnioituksesi toisia ihmisiä kohtaan kasvaa.

Sinulla on yhteys kaikkea ympäröivään rakkauteen. Se täyttää sinut ja voit jakaa sitä muille anteliaasti ja ylenpalttisesti.

Millä tavalla sinä osoitat rakkauttasi?

Kaiken ympäröivä rakkaus täyttää minut ja ympäristöni."
***

Lähitulevaisuus: YLIPAPPI

 

- Hengellinen mestari, opettaja, neuvonantaja, vihkiytynyt, sisäinen opas, hengellinen isä.-

Tätä korttia hallitsee Härän tähtikuvio. Vihkiytyneen valtaistuimena on härkä ympärillään kaksi elefanttia, jotka ovat luonteeltaan Härän kaltaisia.

Itsesi etsiminen johtaa sinut jonkinlaisen hengellisen kokemuksen piiriin. Tämä kortti voi viitata siihen, että tapaat hengellisen opettajan tai mestarin. Ole avoin ja ennakkoluuloton!

Onko olemassa joku mestari, vielä elossa oleva tai jo kuollut, joka vetoaa sinuun?

Tutki hengellisten mestarien opetuksia. Etsiydy mestarin tai opettajan läheisyyteen. Mene johonkin ryhmään, jossa tuetaan henkistä kasvuasi. Ole rehellinen, avoin ja vastaanottavainen näissä ryhmissä. Kiinnitä huomiotasi siihen, millaisia neuvoja sydämesi sinulle antaa.

On olemassa vain yksi kuuntelemisen arvoinen ääni - sydämeni ääni.
***
Viime yönä minä valvoin ja kaipasin hengellistä mestaria. Mietin mikä tässä kaikessa on vikana, kun kaikki menee vähän niin ja näin. Sitten minä päätin että tänä vuonna minä aion huolehtia itsestäni enemmän. Haluan opetella rakastamaan itseäni ja pitämään itsestäni sellaisena kuin olen. Haluan tarjota keholleni ja mielelleni raitista ilmaa, lempeää liikuntaa, terveellistä ruokaa ja riittävästi virkistävää unta. Haluan tarjota mielelleni virkistävää, miellyttävää työtä, joka tuo minulle tyydytystä. Haluan harrastaa luovuutta ja vähemmän luovuutta ilman mitään paineita. Haluan kokea että olen hyvä siinä mitä minä teen.

Näistä elementeistä saattaisin alkaa. Aloita sinäkin!

Hyvää päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)