torstai 12. tammikuuta 2017

Lanttien Ritari

Huomenta!

Tänään teemakortiksi nousee LANTTIEN RITARI


-Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materiaalista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan - kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa noudattaa.Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla vilja on kypsää.


Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?


Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

***

Ulkona puhaltaa kylmä viima. Hui. Yritän tässä juoda aamukahvia ja orientoitua töihin. Jo toinen parantamiskortti perään, viittaan tässä siis eiliseen tähteen. Mielenkiintoista.

Terveyttä olen yrittänyt vaalia. Tai siis aloittaa sen vaalimisen. Olen syönyt nyt terveellisemmin kuin viikkoihin. Katsotaan mitä tuleman pitää. Vielä kun saisi aikaiseksi liikkumisen. Se tuntuu nyt hankalalta. Mutta asia kerrallaan.

 Tuulista päivää Sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)