keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Keskiviikon Tähti

Huomenta!

Tänään meitä ilahduttaa TÄHTI.

 

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?

Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.

***

Voi miten mielenkiintoista!

Muistatteko, kun tein niitä taikoja? Nyt on alkanut tapahtumaan jo jotakin. Olen innoissani.
Miellän tämän kortin liittymään työhöni, mutta myös terveyteeni.

Voi miten hykerryttävää!

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)