perjantai 27. tammikuuta 2017

Perjantain Ritari

Huomenta!

Tämän päivän teemakortiksi nousee

LANTTIEN RITARI


-Lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta.

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materiaalista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan - kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa noudattaa.Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla vilja on kypsää.

Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, saat runsaan sadon. Onko elämässäsi jotain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?

Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäviesi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.

Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

***

Vielä sananen eilisestä, sillä silmiini osui tuo eilinen Miekkojen 10. Tuho. Nyt tuli mieleen että voisiko se kohdallani tarkoittaa myös sairautta, sillä kärsin eilen todella kovista säryistä ja ne kestivät monta tuntia. Jouduin ottamaan särkylääkettä ihan kunnolla, mutta iltaa kohden tilanne oli jo paljon parempi. Joku sanoi joskus että kaikki keltaiset kortit tietävät hänelle sairautta. Tuo Miekkojen Tuho on jotenkin niin mieletön, että se saattaisi hyvinkin tarkoittaa juuri tuota..jonkinlaista vaivaa.

Lanttien Ritari on vieraillut meillä nyt usein. Parantaja, yritän pitää itsestäni huolta. Lasken rahojani ja maksan laskuja. En ymmärrä, miten minulla on jäänyt niin moni maksu joulukuulta maksamatta. Olen saanut jo kaksi muistutusta...No onneksi voin maksaa jälkikäteenkin.

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)