keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Keskiviikko!

Huomenta!

Tänään nostan kolme korttia!

Lähimenneisyys: LANTTIEN 10.


 
- sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa se muiden kanssa-
 
Olet vetänyt puoleesi ne kaikki ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet itse luonut jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
 
" Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella."
 
Ole aina tietoinen omasta arvostasi! Jos jaat sisäistä rikkauttasi täydestä sydämestäsi, menestys ja täyttymys ilmenevät myös ulkoisessa elämässäsi.
*** 
 
Tämä hetki: MIEKAT 5. TAPPIO

  
- tuskallisten kokemusten pelko, tappio, menetetty tasapaino, himmentynyt tietoisuus, paikoilleen jähmettyminen, mielen hallinta-

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut. Kortti symboloi taistelemista, antautumista tai jonkinlaista tappiota. Kortti viittaa enemmänkin mielen laatuun kuin itse tapahtumaan. Kortti edustaa pikemminkin suhtautumista tapahtuneeseen, ei sitä, onko kyse voitosta tai tappiosta. Todellinen voittaja on se, joka kykenee nousemaan tämän kaksijakoisuuden yläpuolelle.

Joka päivä olet voittaja ja myös häviäjä. Opettele suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin niin, ette perusteettomasti aliarvioi itseäsi tai sorru itsesyytöksiin. Ja vaikka kokisit itsesi joskus petetyksi, muista ettei sinun tarvitse itseäsi nöyryytetyksi. Jokainen kokemus on tärkeä. Iloitse voittajan kanssa hänen voitostaan ja kun itse voitat, vältä muuttumasta ylimieliseksi. Ylpeys kääntyy aina itseään vastaan, myös itsesyytökset.
 
Jos annat pelolle vähänkin periksi, se saa sinusta voiton. Vaikka kokisit itsesi heikoksi juuri nyt, sinusta löytyy yllättävän paljon voimaa.

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.

Pystyn näkemään tappiossa voiton ja ongelmissa mahdollisuuden kasvuun.

***


Lähitulevaisuus: TORNI

"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"

Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä- egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttumaan hyvin epävarmaksi ja huteraksi.

Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. 

" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!

Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?

Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.

 Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni. 

*** 

Aika mielenkiintoinen kimara. Menen tänään sellaiseen paikkaan, mikä saattaa olla minulle kaiken uuden alku. Vaan sitä kun ei vielä tiedä. Kävi miten kävi, niin tämä on minulle aivan mahtava kokemus joka tapauksessa ja lopputulos on joka tapauksessa hyvä.

Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)