maanantai 23. tammikuuta 2017

Uusi katselmus

Hei!

Tilanne - esteet - mahdollisuudet.

Minulla on täällä pieni projekti meneillään. Vaan kun sen onnistumista ei voi ennustaa, niin ajattelin pyytää tarotkortteja apuun. Kolmen kortin pöytään on monta eri näkökulmaa. Tässä yksi niistä, jonka valitsin mainiosta blogista ja postauksesta jonka näet täältä:

Mandalatupa

Tilanne: SAUVAT 2. HERRUUS


-Aktiivisuutta, toimintaa, asiat sujuvat mallikkaasti-
 
Tämä kortti kuvaa kykyä käyttämään sitä tulienergiaa, joka heräsi sauvojen ässässä. Kortti symboloi uusien asioiden oppimista ja kykyä toimia aktiivisesti mutta hallitusti. Kortti kertoo luottamuksesta ja ulkoisesta kuin sisäisestäkin tasapainosta. Se kuvaa energiaa, joka etsii jatkuvasti uusia muotoja ja tapoja ilmentää itseään ja kehittyä. 
 
 ”Sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta.”
 
 " Tunnusta tahdonvoimasi! Jos olet sisäistänyt tämän voiman, menestys seuraa jokaista askeltasi."

Tiedätkö, mitä perimmiltäsi haluat? Osaatko ottaa johdon käsiisi erilaisissa tilanteissa?

Olen sisäisesti tasapainossa ja osaan kanavoida energiani rakentavaan toimintaan.
***
Esteet: INTOHIMO

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGhD8FFBdKO1OKI-rV4vaLVhIxgfGxxl3epL8y-k7uuUzM6UJRnSpiiD_z49Lo4M6tx3f4n9gPr_M-Ndxr-gYPRBdZOWljylI3tOpGs25vZHkxaPl1RMAarHF3ddDknGAj3hTf6akBUXBw/s320/intohimo.jpg

-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.

Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.

Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.
***

Mahdollisuudet: LANTTIEN PRINSESSA


"raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino."

Tämä kortti on yksi kolmesta äitiyden kortista. Laajemmasta näkökulmasta jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti. Kortti kuvaa sitä, että olosuhteet ovat nyt otolliset uusille aluille. Kaikki on sopusointuista ja tasapainoista ja Prinsessa on syventynyt siihen, mikä hänen elämässään on oleellisinta. Hänessä on lempeää lujuutta ja tyynen pinnan alla piilevää voimaa. Prinsessa luottaa siihen, että kaikki sujuu niin kuin on tarkoitus. Valmistelut on tehty ja luovuus valmiina puhkeamaan kukkaan ja ilmentymään mitä moninaisimmissa muodoissa.

Yritä löytää itsellesi sellainen energia, joka on  herkkää, levollista ja luottavaista. Kun olet yhteydessä tähän sisäiseen lähteeseesi, rakkautesi ja elinvoimasi lisääntyvät ja luovuutesi voi alkaa ilmetä aivan uusilla alueilla. Kun löydät lempeän mutta lujan voiman sisältäsi, voit saada aikaan ihmeitä! Jos sinulla on jotain selvitettävää äitiyteen tai omaan äitiisi liittyen, nyt on otollinen aika käsitellä noita asioita. 

Jotain uutta on tulossa elämääsi! Valmistaudu siihen! Valmistaudu tähän kaiken vastaanottamiseen jo etukäteen, jotta voit nauttia siitä tietoisemmin.

Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?

Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.

*** 

Voi miten lupaavat kortit. Kaiken uuden luomiseen tarvitaan energiaa ja toimintaa. Joskus tunteet voivat mennä vähän yli tai kaiken intohimon kanssa pitänee olla tarkkana. Se voi koitua esteeksi, mutta en usko että tässä näin käy. Lanttien prinsessa kruunaa kaiken. Uudistumista, tasapainoa, äitiyttä, jonkin uuden asian syntymistä pidetään mahdollisena. Tämä on todella lupaava katselmus tulevaan projektiini. 

Kyllä tämä tästä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)