sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Yksisarvisenergiaa!

Huomenta!

Tänään nostan kolme Yksisarviskorttia selkiyttääkseni tämän hetkistä tilannetta.

Lähimenneisyys: WISH UPON A STAR

Odota parhainta tapahtuvaksi

"Tee toivomus ja odota parasta, sillä elämä antaa sitä, mitä odotat. Jos pelkäät tulevaisuutta, pelkosi saattavat käydä myös toteen. On siis paljon tuottoisampaa odottaa hyviä asioita tulevaisuudelta. Luottamuksesi on taikaa, joka saa toiveesi toteutumaan. Älä huoli, ettei toiveesi toteudu, sillä tämä huoli voi todella estää toiveesi toteutumasta. Uskoessasi toiveesi toteutuvan se toteutuu juuri oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa."

Tämä hetki: HEALER

 

"Sinulla on kyky auttaa ja parantaa toisten ihmisten sekä eläinten oloa. Tämä kortti kehottaa sinua luottamaan kykyihisi, sillä sinä et tee yksin parannustyötä. Apunasi ovat enkelit, joilta voit aina pyytää apua.  Mitä enemmän luotat rakkauteen, sitä voimakkaammat ovat kykysi parantaa."
***

Lähitulevaisuus: LIGHT


Light Valo
"Näe valo itsessäsi ja kaikissa muissa, sillä jokaisella on sisällään kaunis valo. Mitä enemmän keskityt näkemään valon muissa, sitä enemmän pystyt auttamaan toisia olemaan terveempiä ja onnellisempia. Voit myös suojella itseäsi ja muita kuvittelemalla kaiken ympärille valon. Tämä kortti kertoo, että sinä tai joku läheisesi on tällä hetkellä huonon energian ympäröimänä ja tarvitsee hengellistä suojelusta. Kun keskityt näkemään ja tuntemaan valon itsessäsi ja muissa, tulet huomaamaan, että sillä on positiivinen vaikutus elämääsi."
***
Voi miten hauskaa nähdä, mitä kaikkea Yksisarviset kertovat.
Mukavaa sunnuntaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)