lauantai 25. helmikuuta 2017

Anna anteeksi

Huomenta!

Tämän päivän teemakortiksi nousee

FORGIVE

"On aika luopua vihasta tai syyllisyydestä. Syyllisyys vie voimiasi ja antaa sitä toiselle henkilölle. Sinulla on paljon voimaa, ja yksi tapa tuntea voima on luopua vihasta. Sinun ei tarvitse antaa sinua satuttaneen ihmisen teoille anteeksi, vaan sinun tulee luopua näkemästä tämä henkilö vihollisena, koska tämä viha on myrkkyä sinulle ja sinun vartalollesi. Jos taas olet vihainen itsellesi voit oppia menneistä ja kasvaa vahvemmaksi antamalla itsellesi anteeksi. Voit yrittää ymmärtää omia tekojasi kysymällä miksi toimit niin kuin toimit. Sinulla luultavasti oli hyvä syy toimia valitsemallasi tavalla, vaikka jälkeenpäin ei siltä tuntuisikaan.
    Iloiset ajatukset tekevät elämästäsi onnellista, kun taas viha tuo entistä enemmän vihaa elämääsi.  Luopumalla vihasta ja syyllisyydestä saat enemmän voimaa ja energiaa, jolloin tulet myös onnellisemmaksi."
***
Eikö ole nasevasti sanottu? Minusta ainakin.Viha on myrkkyä minulle ja vartalolleni. Joo- o. Tekisi niin taas mieli tarttua tähän lauseeseen ja alkaa miettimään, miksi en laihdu, miksi minulla ei ole itsekuria, miksi mielialani vaihtelee päivän aikana nollasta sataan ja miksi olen niin saamaton. Siksi koska olen vihainen. Siksi koska syyllistän itseäni. Tästäkin päivästä voi rakentaa mukavan! Olen menossa pitkästä aikaa ystäväni kanssa kävelylle. Se on minusta mukavaa. Voimme juoruta samalla ja puida elämämämme ongelmakohtai. Niin kuin naiset nyt keskenään tekevät. Kiva juttu! Huomiseksi minulla on myös mukavaa ohjelmaa :-)
Ihanaa päivää Sinulle! Kilot ovat vain numeroita. Tärkeintä on että muuten on olo hyvä. Ja jos ei ole, niin sitten tarttis tehrä jottai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)