perjantai 24. helmikuuta 2017

Viikonloppu on jo ovella

Huomenta!

Pitää sanoa että kyllä tuolla eilisellä - tänään nauretaan- kortilla oli ainakin minulle todella suuri vaikutus. Päiväni sujui kuin tanssi, sain paljon aikaiseksi, olin hyvällä mielellä ja myös siisti kotini tuotti minulle suunnattomasti iloa. Alkuillasta kuitenkin pelkoni kävi toteen ja koin - jälleen kerran- todella suuren pettymyksen. Näitä pettymyksiä on tullut viimeisen vuoden aikana niin monta, että en enää tunne mitään. Olen ontto. Kova kuin kivi. Turta. Mikään ei onnistu. Ei koskaan. Piste.

Tässä kohtaa muistin sen nauraa- kortin. Voi että, tuosta tilanteesta minun on todella vaikea keksiä mitään naurettavaa. Siis mitään! Ei tämä naurata. Ehkä sitten otan kaiken liian vakavasti. No se voi kyllä tässä kohtaa pitää paikkansa. Pelkään vaan että pettymykset ovat merkki siitä, että kaikki ei ole kunnossa...

Katsotaanpa kuitenkin mitä Yksisarviset tuovat tullessaan tälle päivälle?

BROTHERS ANS SISTERSSometimes family members /take stress out on each other, so you may feel angry or hurt by a brother or sister (or a close friend). Instead of fighting with them, first take a moment. Can you see the best within them? Can you think of a time when you felt a lot of love for them? By thinking and feeling love toward your brothers and sisters, you can all get along better. The more unlovable someone is, the more they need love.

When people get angry at their loved ones, they do so because they don’t know how to control the stress in their life. They might be angry with their teacher or boss and feel like they can’t do anything about it. So, they take the anger out on the people they live with and that might include you. You may do the same thing to your family members without knowing it.

Deep down, you all love each other. Family members always have love, but sometimes this love is hidden by anger. It doesn’t feel good to be angry with your brothers and sisters, even if you have a good reason for the anger. Can you forgive them in the name of peace? Can you be the first one to say “I’m sorry” or “I love you”?

By drawing this card, the unicorns want you to know that your brother, sister, or friend really needs your love and understanding right now. You have the power to help everyone get along.
***
Sikäli osuu tämä kortti oikeaan, sillä tunnen itse olevani vihainen ja pettynyt ja iloton ja osoitan sen kumppanilleni, sillä hän on perheeni. Toivoisin että hän lohduttaisi minua enemmän, mutta ei näköjään kykene tai osaa. Minä, ainoana lapsena olen tottunut pärjäämään yksin. Kosminen Yksinäisyys- tunnuksella on tässäkin blogissa paljon postauksia. Välillä se nakertaa enemmän, välillä vähemmän.

Jotain positiivista tähän päivään?
No todella, todella huonolla englanninkielen taidollani kykenen suomentamaan nämä tekstit "tuosta vain" ja se on todella huojentavaa. Huomenna on vapaapäivä. Jee, sain ainakin kaksi hyvää asiaa tiristettyä postauksen loppuun. Nyt ei naurata.

Kivaa päivää Sinulle, kaikesta huolimatta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)