torstai 23. helmikuuta 2017

Tänään nauretaan!

Huomenta!

Tänään Yksisarvisenergia kutsuu ja näyttää päivän suunnan. 

Minulla olikin ilo nostaa tälle päivällä ihan uusi kortti, jonka tässä nyt tulkitsen:


LAUGHTER

"Sinä tarvitset kunnon naurua! Olet ollut viime aikoina liian vakavamielinen ja olet ehkä tuntenut itsesi stressaantuneeksi. On aika rentoutua ja nähdä huumoria tilanteessa. On aina jotakin, mille voit nauraa. Ajattele asiaa minuutti: Mikä osa elämästäsi on kuin elokuvissa? Mitkä osat ovat hauskoja? Rakastava nauri on erittäin parantavaa. Joskus paras tie parantaa tilannetta on katsoa sitä vähän kauempaa. Voitko lukea hauskaa kirjaa tai katsoa jonkun komedian? Tekee nimittäin erittäin hyvää nauraa paljon ja varsinkin jonkun kanssa jota rakastaa. Tämä kortti kehottaa sinua näkemään huumoria jokaisessa asiassa äläkä ota elämää niin vakavasti. Siten voit helpottaa omaa stressiäsi ja tuoda huumoria ja naurua muidenkin elämään. Opettele tuntemaan hauskaa, miettimättä mitä muut ajattelevat. Nauru ja ilo ovat taianomaisia koska ne tuovat onnellisia tilanteita lisää elämääsi."
***
Onpa osuvasti sanottu. Minusta tuntuu että olen koko elämäni kahlannut huumorilla läpi. Ainakin teinivuodet. Minä nauroin aina, se oli roolini. Aikuisuuden kynnyksellä ja aikuisuudessa huumoria on elämässäni aina kun voin hyvin. Välillä se unohtuu. Yleensä näen koomiset puolet vähän kaikessa. Sen kanssa pitää kuitenkin olla varovainen, tai sitten en ole kunnolla noudattanut ohjetta, älä välitä mitä muut ajattelevat. Minusta nimittäin alkoi tuntumaan että varsinkin työelämässä huumorinkukka kun kukkii, sinua ei oteta enää vakavasti ja vilautetaan ammattitaidottoman ihmisen roolia. No jaa, eivät ehkä kaikki, mutta aina löytyy niitä, jonka elämässä huumori on kovin säännösteltyä. Pelkään että kaikki menee rallatteluksi, jos oikein huumoria viljelee. Siis töissä.

Äitini sanoi aina että hän selvisi helvetillisestä elämästään huumorin avulla. Voisin sanoa samaa. Viljelen mieluusi mustaakin huumoria ja tämä kortti tuli nyt kyllä hyvään saumaan. Lisää naurua elämään! Eilen katsoin Maria Veitolaa joka yökyläili Saara Aallon luona. Hänen kumppaninsa on naurujoogaohjaaja joten hänen oli käsketty nauraa 10 minutttia joka päivä...ööö...kuukauden ajan? En muista aikaa, mutta pitkällä aikavälillä se oli, eikä ollut kuulemma helppoa.

Mikä siinä on että elämän ottaa välillä niin vakavasti? Nuorena minulta kysyttiin työhaastattelussa, miten hoidat stressiäsi? Vastasin että en mitenkään sillä en stressaa. Hoh hoijaa. Osaisinpa vielä tuon taidon. Stressi iski minuun jo tänä aamuna kun kävelin keittiööni. Kaikki oli hujan hajan ja eläimet pyytämässä ruokaa. Minulle kahvia. Tiskaa kuppeja, siivoa kissojen vessat, ruoki koira, mies onneksi on lähtenyt jo jaloista pois pyörimästä - töihin. En tiedä mihin elokuvaan tuo kohtaus sopisi. Tämän jälkeen kävelen alasti kahvimuki kädessä peilin eteen ja tuskailen pötsiäni. Hitto kun se ei tuosta sula ja muistan miten eilen illalla vetelin kirsikkajäätelöä kulhollisen. Tämän jälkeen hörppään kahvia ja uskon sen taianomaiseen vaikutukseen. Kofeiini vaikuttaa elimistööni ja alan virkoamaan. Sitten istahdan tähän koneelle aamutakki päälläni ja alan katsomaan kortteja. Yksisarviset ovat ihan BEST! Aina heiltä tulee kaikkea nasevaa. I like it <3

Ihanaa päivää Sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)