maanantai 27. helmikuuta 2017

Maanantai

Huomenta!

Tänään taas yllättäen nousi tämä Yksisarviskortti:

FORGIVE

"On aika luopua vihasta tai syyllisyydestä. Syyllisyys vie voimiasi ja antaa sitä toiselle henkilölle. Sinulla on paljon voimaa, ja yksi tapa tuntea voima on luopua vihasta. Sinun ei tarvitse antaa sinua satuttaneen ihmisen teoille anteeksi, vaan sinun tulee luopua näkemästä tämä henkilö vihollisena, koska tämä viha on myrkkyä sinulle ja sinun vartalollesi. Jos taas olet vihainen itsellesi voit oppia menneistä ja kasvaa vahvemmaksi antamalla itsellesi anteeksi. Voit yrittää ymmärtää omia tekojasi kysymällä miksi toimit niin kuin toimit. Sinulla luultavasti oli hyvä syy toimia valitsemallasi tavalla, vaikka jälkeenpäin ei siltä tuntuisikaan.
    Iloiset ajatukset tekevät elämästäsi onnellista, kun taas viha tuo entistä enemmän vihaa elämääsi.  Luopumalla vihasta ja syyllisyydestä saat enemmän voimaa ja energiaa, jolloin tulet myös onnellisemmaksi."
***
Sinänsä ihan mielenkiintoista, että tämä kortti toistuu näin lyhyen aikavälin sisällä. Ehkä mitään muutosta ei ole tapahtunut eikä varmasti olekaan. Olen tässä aamuäreänä jo pohtinut vähän kaikenlaista työhön liittyvää ja sain itseni vihaiseksi. Olen miettinyt omaa hyvinvointiani ja sain itseni vihaiseksi. Tuloksia ei tule kun ei ole mitään rotia yrittää mitään, paitsi teoriassa. 

Mutta mennäänpä eiliseen. Minulla oli erilainen päivä. Tapasin ystäviä, matkustin. Oli todella mukavaa, vaikka myös raskasta ajella pitkiä matkoja ees sun taas mutta se oli mukavaa. Oli se sen arvoista. Se virkisti jne. Mihin tämä kaikki hyvä tuuli katosi viime yönä? En osaa sanoa.

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)