perjantai 11. elokuuta 2017

Kanttarellipiiras

Teinpä tällaisen herkun - suosittelen lämpimästi kaikille mökkeilijöille ja miksei muillekin:


Pohja:

1 Myllyn paras pakaste- suolainen pyöreä piirakkataikina
(mökillä todella kätevä eikä maksa paljon)

Vuoan koko (halkaisija) on hyvä olla noin 25-30 cm

Täyte:
Noin 300g kanttarelleja
2 sipulia varsineen
2 rkl voita
0.5 dl valkoviiniä
suolaa
mustapippuria

150g creme fraichea
3/4 dl kolme juustoa- ruokakermaa
3 kananmunaa
3 rkl bonjour tuorejuustoa- kanttarelli
100 g juustoraastetta/ kuutioita

Paista sieniä kuumalla pannulla, jotta niistä haihtuu nesteet. Lisää sipuli, varret ja voi. Paista vielä hetken. Lisää mausteet ja valkoviini ja anna hautua.

Sekoita ranskankerma, kerma ja munat sekä tuorejuusto. Lisää juustoraasteet. Kaada sieni-sipulitäytet piirakkavuokaan ja laita munakermaseos päälle. Paista 200C n. 30 min.

Tämä vie takuulla kielen mennessään!


1 kommentti:

  1. Oi,oi näyttää ja kuulostaa niin herkullisselta, nam:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)