perjantai 11. elokuuta 2017

Perjantai - viikonloppu alkakoon

Huomenta!

Tämän päivän teemaksi nousee ERAKKO


-oman sisäisen valon löytäminen, suuntautuminen sisäänpäin, täydentyminen, sadonkorjuu, omassa keskuksessa lepääminen, viisas sisäinen opas-

Erakko on ryhtynyt etsimään sisäistä täyttymystä. Hän on löytänyt sisäisen valon. Hän on niin tyytyväinen sisäisen maailmansa rikkauteen, että ulkomaailma näyttää värittömältä ja yhdentekevältä. Kun lepäät itsessäsi, olet saapunut kotiin. Ei ole mitään syytä jahdata itsesi ulkopuolella olevaa, katoavaa, pettävää valoa.

Tämä kortti kehottaa sinua kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja olemaan sellaisten ihmisten kanssa, joilta saat tukea ja jotka ovat samalla tiellä. Tämän tien päämääränä on löytää sisäinen äänesi ja oppia kuuntelemaan sitä. Löydä sisäinen oppaasi ja tutustu tarkoin sisäiseen parantajaasi.

"Hyväksy yksinäisyytesi! Älä ole sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät ymmärrä sinua ja jotka mieluummin näkisivät sinun olevan samanlainen kuin muut. Jos satut tapaamaan viisaan johtajan tai opettajan, ole hänen läheisyydessään.

Onko elämässäsi tällä hetkellä yhtään ihmissuhdetta tai tilannetta, jotka jotenkin kaipaisivat ratkaisua?

Tee lista asioista ja tilanteista, joiden toivoisit nyt ratkeavan tai jotka haluaisit saattaa päätökseen. Ratkaisemattomat ristiriidat eivät saa olla taakkana sille, joka ryhtyy etsimään sisäistä valoa. Tilit täytyy tasata.

Nautin yksinäisyydestäni. Voin lakata olemasta yksin milloin vain.
***

Olipa mielenkiintoinen ja ehkä vähän harvoinkin pöydälle tuleva kortti. Olen puhunut täällä paljon kosmisesta yksinäisyydestäni, nyt siitä kehotetaan nauttimaan ja sen voi myös lopettaa milloin vain. Tapasin eilen vielä yksinäisemmän ihmisen ja hän todellakin nauttii yksikseen olosta ja elosta. Hänellä ei ole koskaan ollut parisuhdetta, eikä hän sanonut sellaista kaipaavankaan. Hänellä oli hyvä olla juuri näin.

Näihin aatoksiin, kivaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)