tiistai 1. elokuuta 2017

Vuositarot 2017/ Elokuu

Elokuun teemakorttina on SAUVOJEN 6. VOITTO

 

-voitto- menestys- selkeys- läpimurto- energioiden yhdistäminen-

"Kun olemme etsineet tarpeeksi kauan, kun olemme yrittäneet kaikkemme, äkillinen läpimurto tapahtuu ja odottamaton voitto on meidän. Meidät täyttää ylevä voiman tunne, joka auttaa meidät voittoon kaikessa, missä tahdomme."

Voiman kuusi sauvaa ovat keskenään sopusoinnussa ja ne ovat järjestyneet tarkoituksenmukaiseseti. Rakkautta kuvaavat lootuksenkukat, uudelleen syntymää kuvaavat feeniks- linnun päät ja luovaa voimaa, uuden luomista, Horuksen silmää kuvaavat siivekkäät pallot ovat yhdistyneet ja vahvistavat toinen toisiaan. Liekin palaavat jälleen. Taustan violetti väri on vaalentunut, sillä olet varma voitostasi. Muinaisessa egyptissä tämä väri symboloi läpimurtoa voittoon.

Onnen ja laajentumisen planeetta Jupiter on yhdistynyt Leijonan luovuuteen. Kaikki päämäärät saavutetaan helposti. Voittoa ei kuitenkaan pitäisi koskaan saavuttaa toisten kustannuksella tai niin, että toiset asetetaan epäoikeudenmukaisesti huonoon asemaan. Taistelu on voitettava rehellisin keinoin. Voiton pitäisi palvella jotain hyvää tarkoitusta, joka hyödyttää kaikkia.

Tee mitä suunnitteletkin. Tilanne on otollinen.

Mitä todella haluat saavuttaa? Mitä voitto merkitsee sinulle?

Olen nyt valmis nauttimaan menestyksestä elämässäni. Jokainen elämäni tapahtuma vie minua lähemmäksi lopullista päämäärääni. Voittoni on hyväksi kaikille asianosaisille. 
 ***

Minä näen asian siten, että tämä on hyvä kuukausi uusille aluille. Tilanne ON otollinen. Koulut alkavat taas, uudet harrastukset ovat useilla mielessä ja yksinkertaisesti monella loma on loppumassa. Mikäli sellaista on saanut viettää. Loman jälkeen alkaa arki, mitä se sitten ikinä kenellekään tarkoittaa!

Minä tulin eilen kahden viikon mökkirupeamalta. Ja kyllä- katselin vähän etukäteen tänne blogiin miltä loppukuukausi näytti, joten ne ketkä halusivat, saivat mahdollisuuden katsoa päivän teemakortin. Nyt olen tullut taas kotimaisemiin ja tänne sivistyksen pariin. Katsotaan, miten voitokas koko kuukausi tulee itse kullekin olemaan!

Mökkilomaani oli aavistuksen pettynyt. Tunsin itseni kovin yksinäiseksi mutta uskon että se johtui ihan omasta organisoinnin puutteestani. Olimme Maljojen Ritarin kanssa kahdestaan melkein koko ajan. Ikäväkin oli - koiraa. Mutta minä virkkasin. Tein mattoja ja innostuin niin että aion tehdä jatkossakin. Postaan ne myöhemmin tänne, en muistanut niitä valokuvata :-) Tänä vuonna en koskenutkaan mökkikirjaan. Korteista haaveilen. Haluaisin tehdä jotkut ihanat ajatuskortit...asia jalostuu vielä päässäni jonkun aikaa...katsotaan koska saan aikaiseksi.
 
Ihanaa elokuuta Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)