tiistai 22. elokuuta 2017

Tiistain tuumaukset

Huomenta!

Tänään tiistaina nostin intuitiivisesti kaksi korttia.

TASAPAINO



-Tasapaino, oman keskuksen löytäminen, vastakohtien tasapainottaminen, oikeudenmukaisuus-

Tämä kortti kehottaa välttämään kaikkia äärimmäisyyksiä jokapäiväisessä elämässä. Se saattaa viitata joihinkin tunteitasi häiritseviin tapahtumiin tai asioihin, jokta liittyvät ihmissuhteisiisi, työhösi, raha-asioihisi tai johonkin luovaan toimintaan. Elämän myrskyt heittävät meidät pois tasapainosta kerta toisensa jälkeen. Elämämme on jatkuvaa vaihtelua sen välillä, milloin olemme tasapainossa itsemme kanssa, milloin olemme omassa keskuksessamme ja milloin emme.

Kiinnitä huomiota siihen, millaiset jokapäiväiset tilanteet saavat sinut pois tasapainosta. Huomaa, millä tavoin saavutat jälleen tasapainon. Toimi päivittäisessä elämässäsi yhä useammin niin, että sisäinen harmoniasi säilyy.

Olen levollinen ja rauhallinen omassa keskuksessani. 

Kun keskityt omaan voimaasi, voit ymmärtää selkeästi todelliset päämääräsi ja saavuttaa ne. 
***


RAKASTAVAISET
 

-Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen, jakaminen, kiintymys"

Minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä. Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.

Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä?

Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

***

Positiivisia asioita:

Eilen tapasin pitkästä aikaa ystäväni, jonka kanssa kahvittelimme ja hän toi etelänmatkaltaan minulle pienet tuliaiset. Päivä meni joutuisasti ja ilma oli muutenkin kaunis ja aurinkoinen. Maljojen Ritari saapui töistä ja vei minut syömään ex tempore ja tämäkin oli kauhean hauskaa ja meidän perheessä varsin erikoista koska emme käy usein syömässä missään. Illalla katselimme yhdessä lempisarjaamme Game of Thronesia ja tämän jälkeen vielä Sopranosta. 

Oletteko kokeilleet naurujoogaa? Se on kuulemma oikein terapeuttista ja hauskaa puuhaa? Minä en ole kokeillut mutta huomasin että tuollaiseen voisi kouluttautua. Hih hih.

Hauskaa päivää Sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)