maanantai 14. tammikuuta 2019

Maailmankaikkeus

Hei!

Tänään MAAILMANKAIKKEUS


”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
 

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkaa Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan.

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta. Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 


Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.


Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.

*** 

Ja nyt Mannan Mittoihin.

Viikko uutta elämäntyyliä takanapäin. Melko hyvin suoriuduttu, mitä nyt lauantaina ja sunnuntaina tuli vähän syötyä ohi ruokavalion. Tuloksena on 1.4 kiloa pudotusta, ja sehän on MELKEIN jo kolme voipakettia, eli ihan hyvä alku! 
Haasteena koin lauantai- illan, jolloin olen AINA vähän herkutellut jollakin tapaa. No, siitä selvisin suht koht hyvin, mutta sunnuntaina sitten tuli otettua vielä vähän ylimääräistä. Ja jälleen olen tulossa siihen kliseeseen, että kun annat pikkusormen, se vie koko käden...
Liikkunut en ole yhtään. Toki hyötyliikuntaa jonkin verran, mutta saliharrastus, jumppaharrastus, lenkkiharrastus ja tanssiharrastus ovat kaikki jääneet unholaan. Nyt minulla on kaksi vapaapäivää ja YRITÄN ainakin lenkkeillä ja toivon mukaan myös muutakin. Tuo Netflix kun on niiiiin mukava ja sohva myös!
Pääasia että olen vähentänyt runsaasti sokerin käyttöä. Ja iltanapostelu on taas hanskassa.
Helppo tämä ei kyllä ole. Ole onnellinen, jos olet säästynyt lihavuusgeeneiltä.

Upeaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)