keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Sinä olet...

Huomenta!

YOU ARE GIFTED



"Tämä kortti kertoo että sinä olet erittäin älykäs. Kuten älykkäät tietokoneet, sinullakin on taito opiskella ja muistaa paljon materiaalia. Olet erittäin älykäs löytämään asioita, jotka kiinnostavat sinua. Sinulla on myös luovuuden lahja. Sinä tulet menestymään viisautesi avulla, samoin taitosi avulla, jonka kanssa etenet erityisiä linjoja pitkin.

Sinulla on monta eri tapaa opiskella, joten kokemuksesta tiedät, milloin et tuntenut olevasi älykkäimmilläsi. Siitä syystä hahmota se, miten aivosi toimivat. Esim. pidätkö kuvista? Jos pidät, niin sinun kannattaa opetella kuvia katsomassa, siten että hahmota kuvat päässäsi. Vai koetko tunnelmat ja tunteet tärkeämmäksi? Jos näin on, silloin opit parhaiten kuuntelemalla tunteikkaita tarinoita tai koskettamalla ja tunnustelemalla asioita, joita opiskelet.

Jos ihmiset eivät ymmärrä sinua, älä anna sen vaivata sinua. Tärkeintä on että sinä muistat kuka sinä olet; älykäs, viisas lahjakas ja luova persoona. Vaikka olet erilainen kuin muut, sinulla on paljon mistä tarjota. Käytä kykyjäsi ja auta muita. Laita kaikki projektit päätökseen ja tiedä että sinulla on lahja maailmalle monin eri tavoin näyttää!

***
Tämä viikko on ollut paljon parempi kuin kaksi edeltäjäänsä.

Tuli kuitenkin mieleeni postipaketit. Ne ovat aihettaneet minulle nyt päänvaivaa. Tilaan KAIKEN postimyynnistä ja se tietysti tarkoittaa sitä, että posti tuo minulle kaikenlaista välillä kotiin asti ja kaikenlaista taas lähikauppaan. Isoimmat lähetykset sisältävät kotiinkuljetuksen, mutta pienemmät ei. Kotiinkuljetus ei ole sitten toiminut juuri ollenkaan. Kotiinkuljetus toimii silloin, kun normaalit ihmiset ovat töissä. Ja sehän tarkoittaa sitä, että kukaan ei ole vastaanottamassa pakettia. Paketti on aina silloin viety takaisin postiin, josta olen sen erittäin kypsänä hakenut...Noh, nyt sitten kävi niin että paketit olivat sen verran painavia, että postimies ehdotti että jättäisi sen ovelleni, vaikka tiedän että meilläkin kulkee kaikenlaista kulkijaa. Hän teki niin ja ta daa. Paketit olivat koskemattomina oveni edessä kun tuli töistä. Eikä kukaan ohikulkija ollut mukaansa vienyt. Todella näppärää! Lisäksi purin sen isoimman siinä ulkona ja vein tavaroita yksitellen kotiini, sillä en olisi jaksanut siirtää sitä ilman Maljojen Ritarin apua mihinkään. Hieno juttu! Eli tämä epäilemäni toimitus kotiovelle ilman kuittausta tässä tilanteessa toimi. Mahtavaa!

Kivaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)