torstai 3. tammikuuta 2019

Torstai...

Huomenta!

Tänään saatetaan loppuun se, mitä ollaan aloitettu.

FINISH WHAT YOU`VE STARTED

  

Finish What You’ve Started – Tee loppuun se, minkä olet aloittanut

"Olet aloittanut jotain tärkeää, ja nyt on aika tehdä se loppuun. Aloittaessasi jonkin projektin tunnet itsesi innostuneeksi, koska se on jotain uutta ja erilaista. Tämä innostus antaa sinulle paljon energiaa ja haluat siksi panostaa siihen paljon aikaa.  Innostuksen laantuessa mielenkiintokin laantuu ja projekti saattaa jäädä kesken. 


Kun sinulla on useita keskeneräisiä projekteja mielesi on pirstoutunut. Tämä kortti kehottaa sinua tekemään loppuun sen, minkä olet joskus aloittanut, tiedät kyllä minkä. Loppuunsaattaminen saa olosi tuntumaan paremmalta, ja se auttaa sinua saavuttamaan laajempia päämääriäsi."


***
Tiedättekö mitä? Olen katsonut muutaman jakson Marie Kondoa ja olen ajatellut Marittavani täällä kotona joitakin tavaroita. Aamuyön tunteina mietin minkälaisia koreja hankin vaatekaappiini pystyviikkausta varten. 

Ymmärsin myös, miksi nämä viimeiset viikot ovat olleet niin hankalia minulle. On ollut todella hankalaa tehdä päätöksiä ja nyt ymmärrän miksi. Olen tehnyt vääriä päätöksiä. Nyt pitää uskaltaa sanoa EI jos asia ei tunnu oikealta. Lähetin äsken sähköpostia ja sanoin EI. Sillä kun yhden oven laittaa kiinni, toinen varmasti aukeaa. 

Mutta ei se sitten mennytkään niin...Olin taas niin kiltti, että minut saatiin ylipuhuttua...ja asia tuntui kyllä ihan hyvältä kun puhuin tuttavani kanssa asiat halki. Se ikäänkuin helpotti. Silti toivoisin itselleni enemmän päättäväisyyttä enkä sellaista viirausta puoleen tai toiseen....Päättämättömyys on ihan kamalaa...Toisaalta toivoisin kovuutta, että en ajattelisi niin tunteilla kaikkea. Ja kolmanneksi, ihan oikeasti toivoisin lisää pitkää pinnaa, että tämä äkkipikaisuus vähän hälvenisi, että ajattelisin asioita pidemmälle. Ajattelisin pitkään ja toimisin vasta sitten. Siitä voi koitua ongelmia.

Mukavaa päivän jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)