maanantai 8. huhtikuuta 2019

Kohtalo

Huomenta!

Tänään KOHTALO


-uusi alku- laajeneminen- luovuus- suuri läpimurto- itsensä totetuttaminen- odottamaton onni tai sattuma-

Kohtalon kortti symboloi elämän jatkuvaa rytmistä kiertokulkua sekä elämän runsautta ja laajenemista. Se kuvaa uusia tuulia ja muutoksia, jotka rikastuttavat elämää monin tavoin ja auttaa irtautumaan menneestä ja aikansa eläneistä ajatusmalleista. Kortti heijastaa valppautta, jota tarvitaan eteen tulevien mahdollisuuksien havaitsemisessa ja voimien suuntaamisessa niin, ettei toimi elämän luonnollisia lakeja vastaan. Kortti edustaa lahjojen ja kykyjen täysmittaista hyödyntämistä.

"Jos nyt ei tapahdu ihmeitä, jotain on vialla! Olet todella suuren läpimurron edessä! Käytä tämä hetki hyväksesi! Oletko todella valmis ottamaan vastaan suuren onnen? Mikä on vielä tielläsi?"

" Olen nyt valmis elämäni ihmeeseen."


*** 
Viikko alkaa siis melko nopein liikkein. Miten viikonloppusi sujui?

Minä kävin...
...äänestämässä. En ole seurannut politiikkaa juurikaan, mutta käytin äänioikeuttani kun sellainen kerran on. Ennakkoäänestys on kuulemma yhteiskunnalle kallista, mutta se oli helppoa ja kätevää.
...Kaupassa. Kävin monta kertaa kaupassa. Ostin sitä, tätä ja tuota. Voi miten olisi hienoa käydä kerran viikossa kaupassa ja ostaa kaikki mitä tarvitaan. Minä en tee niin. Hyppään kaupassa melkein joka päivä ja rahaa menee....
...siivosin. Aina ja iänikuista siivoamista. Imuroin, imuroin ja imuroin.
...kävin tapaamassa isoäitiäni. Kaksi kertaa. Hän oli mielissään.
...tein ruokaa. Ruoan laitto ei ole minua huvittanut moneen kuukauteen. Nyt tuli paistettua pihviä ja keitettyä riisiä.
...tuskaillut painoani herkkuhetkien jälkeen. Koska minä opin? Koska minä pystyn?
...Ollut äärettömän väsynyt. Kaverini epäili flunssan jälkitautia ja isoäitini ennusti vaihdevuosia. Ei kai nyt vielä sentään?


Hyvää päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)