perjantai 12. huhtikuuta 2019

Kutossperjantai!

MALJOJEN KUUSI

 

- himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. 

Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä. Joku menneisyydestä voi kuitenkin tulla tuomaan sinulle iloa ja lapsenmielistä onnea päiviisi.

Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.

Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?

Nauti omien tunteittesi yltäkylläisyydestä ja jaa se kumppanisi kanssa.
 
Ja/ Tai: Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 


***
Olipa jotenkin mukava ja vähän yllättäväkin kortti tähän kohtaan. Olen nyt ollut muutaman päivän todella hyvällä tuulella, pitkästä aikaa elämä on hymyillyt  ja aurinko paistanut. Sitten eilen tapahtui taas jotain odottamatonta. Ainekset todelliseen kriisiin on koossa ja se pilasi todellakin upean päiväni ja tämän hetkisen olotilani. 

Eilen tapahtui totaalinen romahdus. Tämän jälkeen on kaksi vaihtoehtoa. Tukea todellista muutosta oikein olan takaa tai toisaalta taas vetäytyä tilanteesta kokonaan ja toivoa parasta. Minä valitsin nyt vetäytymisen ja uskon ja toivon tässä tilanteessa parasta. Voi että! Aina on jotain! Mutta pahinta oli se tunne, että kun KERRANKIN olen iloinen ja helpottunut, olo vailla murheita, niin eikös seuraava MURHEEN aihe sieltä kuitenkin taas eteen tullut!!! Tulee sellainen olo, että minä en SAA OLLA koskaan iloinen ja vapautunut, vaan aina se on minun kohdallani ihan absurdia. Aina pitää olla jotain paskaa elämässä. Ja koska valitsin nyt sen tien, että vetäydyn ja toivon parasta niin tässä kohtaa ei pitäisi murehtia enää yhtään mitään vaan toivoa nyt parasta ja tulevaisuus näyttää miten ämmän käy. Ottaa hetki hetkeltä. Olla tässä hetkessä. Nyt. Murheet ovat huomisia, sitten kun ne ovat todellisia vasta. Ei kannata etukäteen murehtia mittään. Nostan vielä tälle asialle kortin.


MIEKKOJEN PRINSESSA

 

-avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-
 
Prinsessa on matkalla kohti valoisampaa tulevaisuutta vihreässä puvussaan, jonka väri symboloi luovuutta. Hän tietää sisimmässään olevansa oikealla tiellä, eikä anna muiden mielipiteiden tai paheksunnan estää itseään. Prinsessan kapinallisuus synnyttää muissa mielenkuohuntaa ja moraalista närkästystä, mutta prinsessa tietää että hänen on kuunneltava omaa sisäistä ääntään. Hän suhtautuu ympäristöönsä välittömästi ja vilpittömästi ja ratkaisee eteensä tulevat ongelmat nuoruuden innolla. Energia on kevyttä, hän on kuin iloinen kulkuri, joka osaa nauttia elämästä. Kortti edustaa myös impulsiivisuutta, aktiivisuutta sekä uusien asioiden nopeaa omaksumista. Prinsessa on teräväkatseinen ja valmis ottamaan tilanteen vastaan sellaisena kuin se on. Hän ei ota arkisia ongelmia liian vakavasti.

Miekkojen Prinsessa kehottaa sinua nousemaan asioiden yläpuolelle, tekemään päätöksesi nopeasti sekä toimimaan tässä ja nyt. Kaikkiin asioihin ei tarvitse suhtautua kuoleman vakavasti. Arvosta parhaita puolia itsessäsi ja keskity ensin sellaisiin sinulle tärkeisiin asioihin, jotka on helppo ratkaista. Kun olet valmis, tulee sekin aika, kun voit käydä vaativimpien asioiden kimppuun. Älä aliarvioi kykyjäsi! Muista myös että nuorekkuus ei ole iästä kiinni!

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."

"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."

" En ota itseäni liian vakavasti."
***


EIKÖ OLE LOISTAVA KORTTI TÄHÄN KOHTAAN? ÄLÄ ANNA MIELIALOJESI SAADA VALTAA ITSESTÄSI!!! Siis nämä tarotit ovat niin....ja 10 0000 peukkua! Uskoisin siis, että kaikki sujuu hyvin ja nyt vaan mielialat hallintaan. Tämä kortti vahvistaa sen! Otan riskin, toivon parasta. Jos olisin pelannut varman päälle, olisin antanut ns. mennä vaan...
 
Toisaalta esimerkiksi se äitini tavaroita koskenut asia, minkä tänne joskus kirjoitin, paransi sen hetkistä olotilaani todella paljon ja oloni oli todella helpottunut sen kirjoitussession jälkeen. Vieläkin se aaltomaljakko on kummitellut mielessä - näin tulppaaniaikaan - mutta päätin että ostan sellaisen oman sitten jos ihan pakko on. Siitä tulee mieleen äiti. Tai ainakin tuli.

Mietin myös - jälleen kerran tätä blogini sisältöä. Nämä korttien nostelut tulevat jo selkärangasta ja oma pulina tähän päälle on lähinnä omaa tunnepäiväkirjaa omaksi iloksi. Mietin, pitäisikö näille laittaa oma postaus, mutta toistaiseksi mennään näillä...Eihän näitä ole pakko lukea, minusta, minun juttujani, minun tunteitani, minun ajatuksiani. Minä minä minä ja aina vaan minä. Niin se elämä menee. Ainakin nyt.

Upeaa päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. totta kortti oli juuri passeli!
    kukaan ei voi välttyä murheilta, niitä riittää kaikilla, mut etukäteen ei todellakaan kantsi murehtia mistään.
    olen vasta Sinun myötäsi tutustunut Tarot kortteihin. minusta niitä on tosi kiva lukea ja tietysti myös Sinun omia pohdintojasi. uskon et välillä aika moni miettii bloginsa mielekkyyttä. lukijat ja kommentit ilahduttavat aina, kun ne jostain syystä vähenee, niin kyl sitä käy ajatuksis, et kiinnostaako mun juttuni ketään muuta kuin itseäni.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)