maanantai 1. huhtikuuta 2019

Vuositarot/ Huhtikuu

Huhtikuun teemakorttina on AIKAKAUSI


-arvostelusta luopuminen

-syvä ymmärrys ja hyväksyminen

-suurempien yhteyksien löytäminen

- viisaus

- rehellisyys

- erittäin arvostelukykyinen tai tarkkanäköinen; avoin kritiikille, kriittinen itsetutkiskelu 

"Luotan jumalalliseen johdatukseen"

Kortin keskiosassa on verhoutuneena tähtien jumalattaren Nutin tyylitelty vartalo. Hän levittää yön taivaiden ylle tehdäkseen näin taustan tähdille. Päivällä aurinko jälleen nielee hänet. Hänen kumppaninsa on Hadit, jota kuvaa siivekäs tulipallo. Hadit edustaa kaikkitietävyyttä, kykyä nähdä yhdellä kertaa asioiden kaikki puolet.

Sinut haastetaan hylkäämään oma kapea katsantokantasi ja ymmärtämään asiat laajemmasta näkökulmasta. Kun olet tajunnut suurempien aikavälien, maailmankausien, ja muiden yhteyksien olemassaolon (mihin olet yhä valmiimpi), tarkastelet asioita entistä useammin sellaisina kuin ne ovat arvostelematta niitä.

Hyvä arvostelukyky lähtee sydämestä. Kuuntele enemmän sydämesi ääntä. Meidän on tehtävä jatkuvasti päätöksiä, jotka perustuvat joko omiin tai toisten mielipiteisiin. Opettele kehittämään omaa tervettä arvostelukykyäsi. Jos teet virhearviointeja, älä kanna niistä syyllisyyttä vaan opi virheistäsi. Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi entistä kokonaisvaltaisemmalla tavalla. Toimi aina oman kutsumuksesi mukaan.

Mitä voit tehdä ymmärtääksesi asiat syvällisemmin ja tullaksesi viisaammaksi?

Mietiskele seuraavaa; Eräs ymmärtämättömyyden merkki on usko epäoikeudenmukaisuuteen ja onnettomuuteen.

***

Ihanaa huhtikuuta Sinulle!

2 kommenttia:

  1. aurinkoista huhtikuutta myös Sinulle! aikakausi kortti puhutteli, siinäpä hyvää matkaseuraa kohti kevättä ja uutta kasvua...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)