keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Lanttien...

 Huomenta!

Tänään on luvassa LANTTIEN 6. MENESTYS

 
-menestys, saavutus, muutos parempaan, tuotteliaisuus-

Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?

 "Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta."


***

Tulipa taas mielenkiintoinen kortti. Sain myöhään eilen illalla tiedon, että pitkäaikainen mökkimme lähtee myyntiin ja olo on ristiriitainen. Olemme olleet vajaa 10 vuotta vuokralaisina, joten paikasta on tullut rakas ja tuttu meille. Emme kuitenkaan ole valmiita eikä pankkikaan ole valmis rahoittamaan mökin ostoa, sillä teimmehän reilu puoli vuotta sitten uuden kodin kaupat ja siinä sitä maksamista riittää...Näin ollen ehkäpä se kirja on nyt katsottu ja katsotaan mitä kevät tuo tullessaan ja uusi vuosi myös. Tämä syksy on muutenkin ollut luopumisen aikaa. Jännittävää.

Vaikka paikka on ollut rakas ja erityisesti uimista kaipaan toden teolla jo nyt, voin lohduttatua ajatuksella että kotoani uimarantaan on noin 500m, ei se ole sama on mutta on sekin jotain. Toisaalta mökkielämä on ollut jotenkin yksitoikkoista viime viikot, joten ehkäpä ihan hyvä että se katkeaa ja maisemanvaihdos tekee hyvää. Aiomme ehkäpä jossain vaiheessa etsiä uutta mökkiä. Ken tietää. Toisaalta nyt on omaa pihaa paljon enemmän kuin ennen eikä mitään ole tehty, kun ei ole kerennyt! Olemme olleet aina mökillä...Elikäs nyt on aika laittaa jälleen omaa kotia ja pihaa kuntoon. 

Kyllä se silti jossain tuntuu. Tämäkin luopuminen. Aika lyhyellä varoitusajalla, voi sitä tavaran määrää...

Iloista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)