torstai 17. syyskuuta 2020

Sumuista

Huomenta!

Tänään on tiedossa SUMUA

Fog ~ Veiled, From The Earth Magic Oracle Card deck, by Stephen D Farmer
”Sumu on yksinkertaisesti matala pilvi, vesikiteiden viltti, joka ei ole sateenpisaran tiheyttä saavuttanut. Mitä paksumpi se on, sitä enemmän se rypistyy kosteisiin, sinisiin käsiin. Se voi olla niin thik, että se tekee melkein mahdottomaksi nähdä suoraan edessämme. Noina aikoina hiljaisuus antaa oman äänensä, kun pysähdymme ja annamme itsemme vaipautua tähän läpäisemättömän tiheyden vaippaan. Saatamme jopa tuntea, että emme voi tehdä mitään muuta kuin olla paikallaan ja odottaa mitä paljastetaan.

Jopa paksuimmassa sumussa voimme olla varmoja, että se sammuu lopulta, kun auringonsäteet tunkeutuvat huntuun. Kun he tekevät niin, voimme ennakoida, kuinka valo ja lämpö tuovat meille tervetulleita helpotuksia kylmästä. Kun aurinko hajottaa sumua, ympäristömme valaisee, ja meillä on mahdollisuus jatkaa eteenpäin.

Sinut on hämmennetty sekaannukseen ja epävarmuuteen, etkä ole varma, selvittääkö se koskaan. Tämä ei ole paras aika tehdä päätöksiä, etenkään suuria päätöksiä. Tiedä, että tämä sumuinen verho lopulta liukenee. Vaikka voi olla tapoja, joilla osallistut alitajuisesti tähän tilaan, suurempi totuus on, että tämä on yksinkertaisesti sykli, jonka läpi olet menossa, ja kuten kaikki muutkin, myös tämän on mentävä.
Anna itsesi tuntea hämmennystä - itse asiassa päättää hämmentyä. Riippumatta siitä, mitä yrität nyt saada asiat tapahtumaan tai siirtyä mihinkään tiettyyn suuntaan kärsimättömyydestä tai turhautumisesta, riski on, että luot vain lisää sekaannusta ja epävarmuutta. Joten ole paikallaan ja kärsivällinen. Odota tietoisuuden ensimmäistä pilkkua elämänverhon päälle, jotta näet valinnat ennen sinua selkeämmin ja voit sitten valita kohdistaaksesi itsesi Hengen tahtoon. "

***

 Upeaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)