lauantai 26. syyskuuta 2020

Mökkielämää ei enää olekaan...

Hei hei mökkielämä. Tänä viikonloppuna olemme tyhjentäneet rakkaan Vintagemökkimme. Kuusi vuotta siellä kävimme säännöllisesti ja paikka tuli todella rakkaaksi meille. Nyt on varastomme täynnä tavaraa, odottaa lajittelua...Osa menee kaiketi kirpputorille, osa taas käyttöön, osa säilöön. 

Olo on erikoinen. Tämä syksy on ollut luopumista. Ensiksi Miiru, nyt mökki. Jotenkin suuria muutoksia minulle. Mutta mutta...vaikka rakastin uimista ihanassa järvivedessä, isoa tilavaa saunaa ja ikkunasta avautuvaa järvimaisemaa, tämä kesä oli jotenkin erilainen.

En jaksanut innostua enää niin paljon kalastamisesta kuin aikaisemmin. Emme veneilleet niin paljon kuin aikaisemmin. En jaksanut innostua lenkkeilystä maalaismaisemassa niin paljon kuin aikaisemmin. En innostunut niin kamalasti sienestyksestä, marjastuksesta. Saunan terassin pöytä oli koko kesän ilman pöytäliinaa? Miksi? En saanut aikaiseksi sitä laittaa. Enkä kerännyt kukkasia enää sillä tavoin kuin aikaisemmin. Ennen keräsin kimpun. Ainakin juhannukseksi.  

Toki me grillasimme niin kuin ennenkin ja uitiin ehkä enemmän kuin aikaisemmin, mutta laiturillakaan en viettänyt niin paljon aikaa kuin ennen. Noh, ehkäpä  meille on jossain uusi mökki tiedossa? Ehkä nyt on tarkoitus keskittyä kotiin ja sen laittamiseen, sillä täällä on pihahommat ihan retuperällä. Mökkikirjat on tuotu varastoon. Jatkan leikekirjan tekemistä kotona. Sitten kun on hyvä hetki.

Iloista viikonloppua kaikille täältä tavaroiden keskeltä!

2 kommenttia:

  1. Vähän tuli haikea olo tätä lukiessa. Kaikelle on kuitenkin aikansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Kesä loppuu, kirjaimellisesti. Vaan kuka tietää mitä ensi kesä tuo tullessaan?

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)