lauantai 26. syyskuuta 2020

Tiimityötä

 Huomenta!




"Tilanne, josta olet kysynyt ratkeaa itsekseen muiden ihmisten avulla.,

Sinun on oltava osa tiimiä, jotta se tapahtuisi parhaalla mahdollisella tavalla.Tiimityö tarkoittaa sitä, että jokainen jakaa sekä työn että huvin.Se tarkoittaa myös ajatusta muiden ihmisten tunteista sekä ryhmän tavoitteesta.Tämä kortti pyytää sinua olemaan hyvä joukkuepelaaja.

Ensinnäkin, ole avoin kysymään muilta apua.Toiseksi, kun muut ihmiset yrittävät auttaa sinua .... anna heidän tehdä niin! On hyvä olla saatavilla toisten apua (ja muista kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet sinua.)Kolmanneksi sinun on tarjottava apua muille. Tällä tavoin kaikki auttavat toisiaan.
Tiimi voi tehdä enemmän kuin yksi työntekijä.Olet saattanut valita tämän kortin myös siksi, koska yksisarviset näkevät, että hyötyisitte nyt tiimityöstä.Jos näin on, he auttavat sinua löytämään ihanan tiimin, joka sopii sinun mielenkiintoihin ja kykyihin.Joukkueurheilussa voi olla etuja, jotka auttavat sinua muilla elämänalueilla, kuten uusien ystävien saaminen, harjoittelu, saada uusia ideoita ja nauttia voitosta.Muista myös, että sinä ja enkelit ovat tiimi.Aina, kun tarvitset apua mitään, ajattele, enkelit, auttakaa minua tämän kanssa, ja he auttavat sinua heti. "

 
***

Upeaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)