keskiviikko 16. kesäkuuta 2021

Bestikset

 Huomenta!

Tänään korteista nousee BEST FRIENDS




Best Friends - Parhaat ystävät

Tämä kortti kertoo, että sinun tulisi viettää aikaa ystäväsi kanssa. Anna tänään aikaa ystävällesi ja jakakaa yhdessä tunteitanne. Aika, jonka vietätte yhdessä, on lahja molemmille.
Joskus voit tuntea olosi yksinäiseksi. Muista, että silloin voit pyytää enkeleitä olemaan kanssasi – pyydä heitä auttamaan sinua ystäviesi kanssa. Enkelit voivat tuoda uusia ihmisiä elämääsi.

***
Tämä on sikäli jännittävä kortti tähän hetkeen, koska kävin eilen parhaan ystäväni haudalla. Kastelin oranssit orvokit ja nypin muutaman kuivuneen kukan pois. Olen käynyt haudalla todella vähän, vaikka matka ei ole pitkä. Tämänkin vierailun jälkeen minulle tuli itku. Ikävä on vieläkin kova, vaikka hänen kuolemastaan on jo muutama vuosi. Hän oli minun ensimmäinen ystäväni, paras ystäväni ja ystävyys kantoi viimeisiin hetkiin saakka.

Tämä onkin hyvä muistutus siitä, että tapaa ystäviäsi niin kauan kuin on aikaa. Vietä mukavia hetkiä, vaihda kuulumisia. Itse olen huomannut sen, että ystäviä ei muutenkaan ole liikaa tässä iässä. Olkoon tämä ystävien päivä.

Mukavaa päivän jatkoa sinulle ja ystävillesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)