lauantai 12. kesäkuuta 2021

Lomalle lompsis

 Hip heijaa. Olen lomalla. Aloitin kesälomani ensimmäisen päivän perinteisesti käymällä kirpputorilla. En ollut ihan aamusta liikenteessä ja sen kyllä huomasi. Porukkaa oli paljon, mutta ei liikaa kuitenkaan.

Tässä muutama löytöni:

Uusi "Mökkikirja". No ei se voi olla mökkikirja kun ei ole mökkiäkään. Olkoon sitten liimakirja tai joku muu. Joku kiva raflaava nimi pitäisi kirjalle keksiä. Liimakirja on tylsä...no niin on tämänkin kirjan kannet, mutta sisältö on tärkein. 


Tukevat pahviset sivut ja siinä välissä kaunis välilehti. Kirja on myös kookas, joten yhtä sivua varten täytyy etsiä materiaalia eikä se tule täyteen niin helposti...

Minulla on kyllä monen monta Mökkikirjaa jo. Tämä nykyinen on vielä kesken, mutta äkkiäkös se täyteen tulee, kun inspiraatio iskee. Tällä hetkellä lehtitilanteeni on hieman huono, eli seuraavaksi pitänee kerätä matskua. 


Sitten löysin tämän söpön arabian lautasen. Tämä oli siis puoleen hintaan, kuten tuo kirjanenkin. Väri on kauniin vaaleanpunainen ja lautanen on tosi söpö. Hyväkuntoinenkin vielä.



Sitten löysin punaiset puurolautaset Maljojen Ritarille ja minulle. Pahoittelen huonoa kuvaa, yritin repiä hintalappua äkkiseltään irti ja liottaa vedellä mutta eipäs niin vaan lähdekään irti. Seuraavaksi sitten laitan lautaset astianpesukoneeseen.

Tämä Teema- astiaston koko on ihana. Tosi hyvänkokoinen pastalle tai puurolle tms. Jesh! Eikä hintakaan päätä huimannut...

Seuraavassa postauksessa esittelen teille ostamani kukat. Niitäkin nimittäin löytyi............

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)