lauantai 19. lokakuuta 2024

Hallitsija

 

auktoriteetti, itsevarmuus, johtajuus, isäenergia

The Emperor eli Hallitsija on tarot-pakan kortti numero 4. Se edustaa auktoriteettia, itsevarmuutta ja johtajuutta. The Emperor on tarot-pakan isähahmo ja kuninkaiden kuningas – hän tekee, johtaa ja rakentaa. Kortin energia onkin hyvin maskuliininen.

Kun nostat tämän kortin, on aika toimia ja keskittyä käytännön asioihin. Tartu niihin vähän vastenmielisiltä ja tylsiltä tuntuviin tehtäviin, kuten budjetointiin ja strategian luomiseen. Ratkaise ongelmat ja kohtaa haasteet jotka hidastavat sinua, luo suunnitelma ja pitäydy siinä loppuun saakka. Jos tilanne vaikuttaa kaoottiselta tai ylitsepääsemättömän vaikealta, jaa tehtävä pienempiin osa-alueisiin, joihin voit tarttua yksi kerrallaan. Aseta tavoitteita ja saavuta ne. Muista myös pyytää apua jos tarvitset sitä!

The Emperor pyytää sinua astumaan johtajan rooliin. Mikäli sinulla ei ole ryhmää johdettavanasi, ota vastuu omasta elämästäsi. Be your own daddy. Ota inspiraatiota vaikutusvaltaisista hahmoista: pukeudu paremmin, puhu selkeämmin, seiso ryhdikkäämmin. Älä pelkää tehdä isoja päätöksiä. Sinulla on oikeus olla esillä, sisäistä oma voimasi ja rohkeutesi. Hyväksy oma lahjakkuutesi äläkä piilottele sitä.

Jos tämä kortti tuntuu vastenmieliseltä, se voi kertoa omasta suhteestasi auktoriteettiin. Olet saattanut kohdata elämässäsi esimerkiksi toksista maskuliinisuutta tai vallan väärinkäyttöä. Hyvä johtaja ei kuitenkaan dominoi tai alista, vaan motivoi, kunnioittaa ja huolehtii muiden hyvinvoinnista. Barack Obama on loistava esimerkki The Emperorin positiivisesta energiasta! Vaikka vastustaisit auktoriteettia, joku on aina valmis ottamaan sen itselleen. Jos positiivista auktoriteettia ei ole, voisitko itse omaksua johtajan roolin ja sitoutua huolehtimaan muista?

***

Ihanaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)