tiistai 15. lokakuuta 2024

Kolmen kortin katsaus

 Huomenta!

Tilanne vaatii kolmen kortin päivityksen:

Lähimenneisyys: MIEKKOJEN ÄSSÄ

uudet ideat ja visiot, selkeys, totuus

Ace of Swords kuvastaa uusia ideoita, selkeyttä ja totuutta. Käsillä on totuuden hetki, jolloin yllättävän oivalluksen myötä kaikki on taas hetken erityisen selkeää.

Tämä kortti kuvastaa totuutta, joka tuntuu luissa ja ytimissä. Vaikka muut eivät vielä näkisi sitä, et voi kieltää sen olemassaoloa. Se on jotain hyvin konkreettista, jotain mikä hätkähdyttää sinut syvältä ajatuksistasi takaisin tähän hetkeen. Kyseessä voi olla uusi idea, ajatus, tavoite tai suunnitelma. Vaikka se tuntuisi päällisin puolin melko mitättömältä oivallukselta, se voi pidemmällä tähtäimellä antaa elämällesi uuden suunnan. Sinun tehtäväksesi jää poistaa tieltäsi kaikki esteet, jotka ovat tulevaisuutesi ja syvimmän totuutesi tiellä.

Se, mitä tällä uudella ajatuksella teet, on tietenkin kiinni sinusta itsestäsi. Mikä on tämän kaiken tarkoitus? Ace of Swords kertoo älykkyydestä, mutta se ei automaattisesti tarkoita viisautta. Kuuntele sydäntäsi. Olet tärkeä ja sinulla on enemmän valtaa kuin uskotkaan. Kuinka voisit artikuloida visiosi ja toimia yhteisön hyväksi?

Ace of Swords on ainoa läpeensä positiivinen kortti miekkojen maasta. Se ei ole perinpohjaisen taustatutkimuksen ja pitkän pohdinnan tulos, vaan salamannopeaa reagointia otollisessa tilanteessa. Lopeta siis odottelu ja tartu toimeen.


Tämä hetki: MIEKKOJEN KUNINGAS

viisaus, totuus, looginen ajattelu, harkitsevaisuus, vaikeat päätökset

King of Swords on viisas ja laskelmoiva hallitsija. Hän ei elä miellyttääkseen alaisiaan, vaan tehdäkseen päätöksiä jotka ovat loogisia ja kokonaisen kansan yhteisen edun mukaisia. Tämän kuninkaan jokainen liike on tarkkaan harkittu ja hän pysyy tyynenä kovankin paineen alla.

King of Swords on akateemisesti älykäs ja todennäköisesti hyvin korkeasti koulutettu tyyppi. Hänen viisautensa pohjautuu opitun tiedon lisäksi myös vuosien käytännön kokemukseen. Hän on looginen ja kriittinen, aina valmis argumentoimaan ja haastamaan keskustelukumppaneitaan ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Työkseen hän tekee useimmiten jotain sellaista, missä hän pääsee tekemään tutkimusta ja puhumaan intohimonsa kohteesta. Opettaja, tieteilijä, analyytikko, professori tai filosofi ovat erinomaisia uravaihtoehtoja tälle kuninkaalle.

Tämä kortti kannustaa sinua ajattelemaan järjellä. Voitko itse astua tähän raivorehelliseen rooliin, vai tarvitsetko apua miekkojen kuninkaan piirteitä omaavalta henkilöltä? Jos sinun tarvitsee tehdä vaikeita päätöksiä, tee valintasi loogisin perustein. Sinulta voidaan vaatia jopa tietynlaista armottomuutta. King of Swords ei anna menneisyyden tai tunnesiteiden vaikuttaa päätöksentekoon. Harkitse valintojasi äläkä sorru tekemään hätiköityjä päätelmiä.

Ihmissuhteet eivät ole tämän arkkityypin vahvuus, mikä saattaa antaa hänestä melko välinpitämättömän vaikutelman. Miekkojen kuningas ei ole hyvä ilmaisemaan tunteitaan, mutta se ei tarkoita etteikö hän aidosti välittäisi läheisistään. Hän muistaa takuulla jokaisen merkkipäivän ja saapuu sovittuihin tapaamisiin aina ajoissa. Romantiikkaa ja julkisia hellyydenosoituksia on turha tältä tyypiltä odottaa, mutta hän sitoutuu ja huolehtii sinusta omalla loogisella tavallaan.

 

Lähitulevaisuus: SAUVOJEN KUUSI


menestys, saavutukset, voitonriemu, julkisuus, johtajuus

Six of Wands kuvastaa menestystä, saavutuksia, voitonriemua ja itsevarmuutta. Olet oman tarinasi rohkea sankari, joka palaa seikkailun jälkeen kotikyläänsä aplodien ja hurraa-huutojen saattelemana.

Kun nostat tämän kortin, on sinun aikasi nousta parrasvaloihin. Valmistaudu vastaanottamaan sylin täydeltä positiivista huomiota! Niin tutut kuin tuntemattomatkin ihailevat sinua ja saavutuksiasi. Saatat jopa saada konkreettisen palkinnon, ylennyksen tai vaikka palkankorotuksen. Omien saavutusten tunnustaminen ja kehujen vastaanottaminen on monille meistä yllättävän vaikeaa, mutta olet todella ansainnut paikkasi huomion keskipisteenä. Nauti siitä.

Myös johtajuus kuuluu tämän kortin keskeisiin teemoihin. Sinua voidaankin pitää eräänlaisena suunnannäyttäjänä ja johtohahmona, josta muut haluavat ottaa mallia. Tartu johtajan rooliin rohkeasti ja hyödynnä vaikutusvaltaasi yhteiseen hyvään. Kaikki ovat sinun puolellasi ja haluavat sinun onnistuvan. Voit intohimollasi inspiroida myös muita tekemään parempia valintoja.

Pohjimmiltaan Six of Wands haluaa kertoa sinulle, että olet menossa oikeaan suuntaan. Usko siis itseesi ja etene itsevarmoin askelin kohti lopullista päämäärääsi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)