keskiviikko 16. lokakuuta 2024

Maljojen 10

 Hei!

Tilanne vaatii vielä vapauteen yhden kortin...

MALJOJEN 10


 onnelliset ihmissuhteet, perhe, rakkaus, harmonia

Ten of Cups kuvastaa onnellisia ihmissuhteita, erityisesti perhettä. Olet saapunut elokuvan loppukohtaukseen, jossa rakastavaiset elävät onnellisena elämänsä loppuun saakka.

Kun nostat tämän kortin, olet saapunut eräänlaiselle maaliviivalle. Olet onnistunut saavuttamaan onnen, josta olet syvällä sisimmässäsi aina haaveillut. Tällä ei ole mitään tekemistä materian ja fyysisen todellisuuden kanssa – nyt puhutaan sydämen asioista. Vaikka tällä kortilla viitataan usein kumppaniin ja perheeseen, onni ei tietenkään tarkoita kaikille ihmisille samoja asioita. Mikä täyttää sinun sydämesi ilolla ja lämmöllä?

Ennen kaikkea on kyse omien arvojen mukaisesta elämästä. Kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen. Elämälläsi on viimein tarkoitus, jokin mikä saa sinut nousemaan aamuisin sängystä hymyssä suin. Ten of Cups kuvastaa myös yhteisöä, joten kyse ei ole pelkästään sinun ja ydinperheesi hyvinvoinnista. Olet oppinut arvostamaan luontoa ja kaikkea elämää ympärilläsi. Pohdi, kuinka voisit jakaa omastasi ja auttaa muitakin saavuttamaan edes pienen palan kokemaasi onnea.

Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden kanssa saat olla aidosti oma itsesi. On aika juhlia! Kortilla voidaan viitata myös konkreettisiin juhliin, kuten häihin tai kihlajaisiin. Vaikka Ten of Cups lupaa pitkäaikaista onnea, muista että elämässä mikään ei ole pysyvää. Siitä kertoo myös kuvassa virtaava joki. Nauti siis vielä kun voit.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)