sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Kolmen kortin katselmus

 Hei!

Ihastuin niin eiliseen tulkintaan että päätinpä tänään intuitiivisesti kysyä korteilta mihin pitäisi kiinnittää nyt huomiota?

Lähimenneisyys:

MIEKKOJEN KUNINGAS

viisaus, totuus, looginen ajattelu, harkitsevaisuus, vaikeat päätökset

King of Swords on viisas ja laskelmoiva hallitsija. Hän ei elä miellyttääkseen alaisiaan, vaan tehdäkseen päätöksiä jotka ovat loogisia ja kokonaisen kansan yhteisen edun mukaisia. Tämän kuninkaan jokainen liike on tarkkaan harkittu ja hän pysyy tyynenä kovankin paineen alla.

King of Swords on akateemisesti älykäs ja todennäköisesti hyvin korkeasti koulutettu tyyppi. Hänen viisautensa pohjautuu opitun tiedon lisäksi myös vuosien käytännön kokemukseen. Hän on looginen ja kriittinen, aina valmis argumentoimaan ja haastamaan keskustelukumppaneitaan ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Työkseen hän tekee useimmiten jotain sellaista, missä hän pääsee tekemään tutkimusta ja puhumaan intohimonsa kohteesta. Opettaja, tieteilijä, analyytikko, professori tai filosofi ovat erinomaisia uravaihtoehtoja tälle kuninkaalle.

Tämä kortti kannustaa sinua ajattelemaan järjellä. Voitko itse astua tähän raivorehelliseen rooliin, vai tarvitsetko apua miekkojen kuninkaan piirteitä omaavalta henkilöltä? Jos sinun tarvitsee tehdä vaikeita päätöksiä, tee valintasi loogisin perustein. Sinulta voidaan vaatia jopa tietynlaista armottomuutta. King of Swords ei anna menneisyyden tai tunnesiteiden vaikuttaa päätöksentekoon. Harkitse valintojasi äläkä sorru tekemään hätiköityjä päätelmiä.

Ihmissuhteet eivät ole tämän arkkityypin vahvuus, mikä saattaa antaa hänestä melko välinpitämättömän vaikutelman. Miekkojen kuningas ei ole hyvä ilmaisemaan tunteitaan, mutta se ei tarkoita etteikö hän aidosti välittäisi läheisistään. Hän muistaa takuulla jokaisen merkkipäivän ja saapuu sovittuihin tapaamisiin aina ajoissa. Romantiikkaa ja julkisia hellyydenosoituksia on turha tältä tyypiltä odottaa, mutta hän sitoutuu ja huolehtii sinusta omalla loogisella tavallaan.

 

Tämä hetki:

LANTTIEN KUNINGAS

vauraus, menestys, harkitsevaisuus, kärsivällisyys, sijoittaminen

King of Pentacles on vauras ja järkkymätön johtaja, jonka menestys näkyy konkreettisesti hänen pankkitilillään. Hän on yrittäjyyden, sijoittamisen ja passiivisen tulon kuningas, jonka käsissä mikä tahansa hankinta muuttuu ennen pitkää tulonlähteeksi.

King of Pentacles elää elämäänsä rauhallisen harkitusti. Maaelementin kuninkaana hän panostaa fyysiseen kehoonsa ja sen mahdollistamiin nautintoihin, kuten ruokailuun ja seksuaalisuuteen. Hän on vakaa ja luotettava kumppani myös ihmissuhteissaan, valmis sitoutumaan ja pitämään huolta perheestään.

Raha ei varsinaisesti ole tämän kuninkaan motivaattori, vaikka hänellä sitä runsaasti onkin. Hän haluaa luoda omaisuudellaan turvaa ja rakentaa valtakuntaa, jossa jokaisella asukkaalla on hyvät oltavat. King of Pentacles on ollut rikas jo niin pitkään, ettei hänellä ole tarvetta ylpeillä omaisuudellaan. Hän nauttii laadusta ja hillitystä luksuksesta, mutta merkkituotteilla pröystäily ei kuulu hänen arvoihinsa.

Kun nostat tämän kortin, on sinun aikasi astua lanttien kuninkaan rooliin. Muuta unelmasi konkreettiseksi suunnitelmaksi äläkä lannistu, jos et nää välittömästi tuloksia. Sijoita rahasi viisaasti ja pohdi, millaisten tulonlähteiden avulla voisit luoda enemmän taloudellista vakautta elämääsi. Jos olet haaveillut yrittäjyydestä, tämä kortti kannustaa siihen. Älä kuitenkaan heittäydy tyhjän päälle hetken mielenjohteesta, vaan valmistaudu huolellisesti. Jos vain mahdollista, hanki itsellesi lanttien kuninkaan kaltainen mentori, joka opettaa sinulle yritysmaailman salat.

 

Lähitulevaisuus:

KOHTALO 


kohtalo, karma, käännekohdat, muutos, elämän kiertokulku

Wheel of Fortune eli Kohtalonpyörä on tarot-pakan kortti numero 10. Se edustaa muutosta, kohtaloa, karmaa sekä elämän merkittäviä käännekohtia. Wheel of Fortune muistuttaa elämän kiertokulusta. Meillä kaikilla on omat huonot ja hyvät hetkemme, eikä mikään ole ikuista.

Kun nostat tämän kortin, on aika antautua kohtalon vietäväksi. Mitä todennäköisemmin jokin pitkään haaveilemasi asia on viimein toteutumassa! Sinulta vaaditaan kuitenkin kärsivällisyyttä ja luottamusta, sillä asiat tapahtuvat vasta kun aika on kypsä. Ole siis valpas ja odota otollisia tilaisuuksia ja onnekkaita sattumia. Muista kuitenkin, että useimmiten hyvä onni on muutakin kuin pelkkää sattumaa. Saatat törmätä elämäsi tilaisuuteen vaikka kaupan kassajonossa, mutta siitä onnekkaasta sattumasta ei synny mitään, jos et ole valmistautunut siihen ollenkaan etukäteen. Tee siis oma osuutesi, jonka jälkeen voit antautua odottamaan mitä universumi sinulle toimittaa.

Jos olet ihminen joka nauttii kontrollin tunteesta, Wheel of Fortune voi olla vähän tuskastuttava kortti. Sinun tulee oppia luottamaan ja antautumaan elämän vietäväksi. Jos kärsimättömyys ottaa vallan ja haluat ehdottomasti lisätietoja tulevasta, voit pyytää universumia näyttämään erilaisia merkkejä kun olet oikealla tiellä. Voit itse määrittää mitä nuo merkit ovat – minulle perhoset ovat kivoja tervehdyksiä jostain korkeammalta taholta. Sinun merkkisi voi olla vaikka jokin eläin, numero tai sana. Kun alat törmäämään omaan merkkiisi sattumalta mitä oudoimmissa tilanteissa, tiedät olevasi oikeilla jäljillä.

Jotta saat kaiken hyödyn irti Wheel of Fortunen tuomasta energiasta, keskity nostamaan omaa värähtelyäsi korkeammalle tasolle. Värähtelyn nostattaminen (raising vibration) kuulostaa suomeksi melko villiltä termiltä, mutta käytännössä tämä tarkoittaa elämän positiivisiin asioihin keskittymistä. Millaisia viboja levität ympärillesi? Harva ihminenkään tykkää jatkuvasti valittavista ja kärttyisistä tyypeistä, joten turha kuvitella että universumi suosisi murjottajaa. Vaihda siis optimistisempaan elämänasenteeseen, mene elämässä eteenpäin ja luota, että hyvät asiat löytävät sinut.

Positiivista päivää sinulle! 

 

1 kommentti:

  1. Minäkin jo plarasin korttipakkoja Prismassa, josko opettelisi ennustusta ja korttien lukua.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)