torstai 10. lokakuuta 2024

Päivän kortti numero 2

Huomenta! 

Tässä vielä ihana Lanttien Ritari, mikäli kaipaat lisää kortteja tähän päivään.


kärsivällisyys, käytännöllisyys, rutiinit, sääntöjen noudattaminen

Knight of Pentacles on kärsivällinen suorittaja, joka vannoo rutiinien ja hyväksi havaittujen menetelmien nimeen. Hän ei usko äkkimenestyksiin tai yhden yön ihmeisiin, vaan rakentaa uraansa askel askeleelta kohti tavoitteitaan.

Knight of Pentacles ei ole erityisen jännittävä hahmo. On totta, ettei hän ole muiden ritareiden rinnalla kovinkaan vauhdikas tai seikkailunhaluinen tyyppi. Hän ei ota turhia riskejä, vaan voittaa taistelut kestävyydellä rohkeuden sijaan.

Tämä kortti pyytää sinua hidastamaan tahtia ja rauhoittumaan tuttujen rutiinien äärelle. Onko elämäsi peruspilarit kunnossa? Nukutko ja syötkö säännöllisesti? Liikutatko kehoasi? Jos haluat kasvaa täyteen potentiaaliisi, sinun tulee aloittaa tarvehierarkian pohjalta.

Knight of Pentacles tietää, kuinka tärkeää on aloittaa uuden rakentaminen vakaalle pohjalle. Kun valmistaudut huolellisesti, noudatat sääntöjä etkä sorru oikoreitteihin tai vippaskonsteihin, tulet todennäköisemmin välttämään katastrofit matkan varrella. Lanttien ritari ei kuitenkaan ylläty vastoinkäymisistä, vaan osaa odottaa niitä valmis varasuunnitelma kätensä ulottuvilla. Harva asia nimittäin onnistuu ensiyrittämällä, mutta vahingot voi aina minimoida perusteellisella suunnittelulla.

Kärsivällisyys on lanttien ritarin suurin vahvuus. Sinulta vaaditaan nyt sitoutumista sekä pitkää pinnaa projektisi parissa. Eli jos työsi ei ole vielä tuottanut näkyviä tuloksia, älä luovuta, vaan jatka yrittämistä! Jos resurssisi ovat puutteelliset, muista että pieni panostus on aina parempi kuin tekemättä jättäminen. Pienistä puroista syntyy lopulta suuri joki.

***

Kiitos kiitos kiitos! 

 

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)