sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Definitely Yes, Einosta huolimatta!

Huomenta!

Definitely Yes oli tämän päivän viesti Yksisarvisilta.

Olen huomannut, miten ankeasti aamu voi alkaa kun antaa sille vallan. Siis. Yhteiskunta masentaa.
Olen aina pitänyt aamukahvin äärellä lehden lukemisesta. Nyt olen viime viikkoina huomannut, miten suorastaan ahdistun aamun lehdestä. Se on niin täynnä kaikkea negatiivista.

Kaikki alkaa kuolinilmoituksista. Sen jälkeen tulee tiedoksi kaikki murhat, pahoinpitelyt, tapot ja eläinrääkkäykset. Sitten tulee muutama artikkeli, joista osa on positiivista, osa vähemmän positiivista ja osa vielä vähemmän positiivista. Tämän aamun lehdessä haluttiin lukijoita masentaa sillä, että omaa asuntoasi et saa myydyksi ihan noin vaan. Nyt ei ole markkinoita. Eräs mies oli yrittänyt myydä asuntoaan puolitoista vuotta eikä vieläkään käy flaksi. Tämä uutinen tietysti koskee niitä, joilla asunnon vaihto on edessä.

Olen myös facebookissa. Se on myös yksi typeryyden kehto. Avaan senkin yleensä aamuisin ja mitä sieltä saan lukea? Kehuja, kehuja ja kehuja. Joku sairastaa, joku tyrkyttää itseään tissikuvien kera. Onhan se helvetin hyvä että joillakin menee hyvin, ainakin facebookissa. On jos jonkinlaista lasta, kissaa, koiraa tai vaikkapa kamelia. Siitä puhutaan ja sitä kehutaan mikä on itselle tärkeintä. Sitten on näitä jotka eroavat ja jakavat lusikat ja haarukatkin facebookissa. Onhan se tietysti ihan kiva tietää, antaako pankki lainaa ja kuka saa jäädä taloon asumaan? Joku on laittanut you tuben linkin, onkohan se hittovie kännissä ollut? Pikkujouluja on ainakin joka toisella, ja kaikilla on tietysti ollut helvetin hauskaa. Loppuhuipennuksena kunnallispolitiikko siivoaa kotonaan perjantai- iltana punkkupullon kera. Hän on oikein itse kuvannut itseään.
Kiitos ja anteeksi.

Mutta mikä tähän auttaa?
YKSISARVISET, joilla on taito löytää aina positiivista!!!!

Tänään tuli Definitely Yes!

"Vastaus kysymykseesi on ehdottomasti kyllä. Kuitenkin sillä edellytyksellä, että pidät ajatuksesi positiivisina. Voit toteuttaa toiveitasi nopeammin, jos kiinnität huomiota ajatuksiisi, tuntemuksiisi, sanoihisi ja näkemyksiisi, jotka toistavat itseään sinulle. Tämä sisäinen ohjauksesi pyytää sinua toimimaan positiivisesti, ja on tärkeää, että toimit niin.
                Tämä kortti kehottaa sinua jättämään huolet ja murheet syrjään ja tuntemaan itsesi varmaksi siitä, että kaikki on positiivista. Toiveesi tulee toteutumaan ja luultavimmin paremmin kuin voisit kuvitellakaan. Sinun tulee vain uskoa, toivoa ja toimia silloin, kun sinua opastetaan"
Näin juuri! Positiivista sunnuntaita teille kaikille! Tuli Eino sitten tai ei!!!

1 kommentti:

  1. Facebookki on kyllä sellainen paikka, jossa parhaat pahimmat puolet pääsee esiin. Jos ihmiset ahdistaa karsi vähän ystävälistaa ja piilota mainokset. Ihana yksisarvinen. Tuo valoa marraskuun päivään.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)