lauantai 9. marraskuuta 2013

Lempeä Lauantaina!

Huomenta!

Pitkästä aikaa kolme Bohemian Cats korttia viikonlopulle...

Lähimenneisyys: JUSTICE

Kaunis creme-tyttönen pitää kädessää kultaista kukkaa ja toisessa kädessään hänellä on vaaka. Hame on ihanan aurinkoinen ja värit ovat muutenkin valoisat. Taustalta näkyy kaupunki. Kuva on seesteinen ja tyyni. Oikeus tapahtukoon! Tai on lähiaikoina tapahtunut ja vaikutus näkyy edelleen...

"This is a time of karmic accounting. Whatever you have done has sown the seeds of your future. Whatever you are experiencing is the consequence of your own actions."

Tämä hetki: MIEKKOJEN 8.

Voi että onpas tylsän näköinen tämä hetki. Ehkä tämä on varoitus. Kissa on sidottuna ja on miekkojen ympäröimänä. Linnut lentelevät kirkon tornien ympärillä ja tunnelma on ahdistunut. Voih, ja minä niin haluan eroon tästä ahdituksestani!

"Trapped, either mentally on physically
Being controlled by circumstances
blaming everything around you and refusing to help yourself
not opening your eyes and seeing your eyes and seeing your true situation"


LÄhitulevaisuus: LANTTIEN 4.
No onpas totista meininkiä. Kissa istuskelee punaisissaan kultatuolissaan. Punainen on voittajan väri, mutta tunnelma on totinen, ehkä jopa sotilaallinen kun katson takana olevaa taulua. Lieneeko ihan oma kuva? Hui? Itserakkautta ja itsetietoisuutta, ehkä?

"Holding on to what you have- Taking possessions too seriously- Saving and investing- Anxietes about money- which may or not to be justified."

Aika mielenkiintoiset kortit, ei voi muuta sanoa :-) Mukavaa lauantaita teille kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. Ja mistä näitä kortteja saa ??? Mää niin ostan nää kortit heti ku löydän.
    ja täytynee palata tänne paremman ajan kanssa ku tuo opiskelu niin haittaa harrastuksia pahasti. Täytynee tutustua blogiisi paremmin.
    Ja Kiitos kommentista ! Tervetuloa valokuviani katsastamaan toistekki.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa katsomaan blogiani! Täällä on kaikenlaista tarot- aiheista tarinaa ja muutakin turinaa :-) Kortteja voit ostaa huuto.netistä, kirjakaupasta...täältä netistä saat ihan varmaan ja minkälaiset haluat...Tulenpa joo katsomaan kuviasi toistekin :-)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)