keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Keskellä viikkoa

Huomenta!

Kolme korttia aamuun.
Lähimenneisyydessä vaikuttaa MIEKKOJEN 8. Häirintä.



Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 


Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.

OLEN RENTOUTUNUT JA LUOTAN ELÄMÄÄN.

Tämä hetki: MIEKKOJEN PRINSESSA



-avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."
"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."

Olen nostanut tämän kortin viime viikkoina useasti. Ehkä minä olen tällä hetkellä Miekkojen Prinsessa sortuvien tornien keskellä...Tämä kortti viittaa tällä kertaa tähän hetkeen. 

Lähitulevaisuus: LANTTIEN 2. MUUTOS
 
"muutos, transformaatio"

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.

Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Valoisaa keskiviikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)