lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivää...

Huomenta!

Kolme Bohemian Cat`s korttia tälle päivälle.

Lähimenneisyys: Miekkojen 5

Kissa seisoo terhakkaana ja pitää lintuhäkkiä kädessään. Jotakin on saalistettu, jokin on vangittu, kahlittu häkkiin. Taistelu on ollut näköjään käynnissä, sillä toinen kissa on lähdössä takki olalla pois ja kaksi miekkaa makaa maassa. Ehkäpä he ovat taistelleet linnusta ja voittaja saa sen. Luopumista tai voitto. Miekkojen viisi viittaa kyllä tappioon. Lähimenneisyydessä sen vaikutus tuntuu tähän päivään saakka.

"Meanness and sneakiness- defeat by dubious means- selfishness- dishonour and disgrace- enjoying an unkind and unjust victory."


Tämä hetki: Sauvojen Hovipoika

Kissa seisoo Halloweenin värinen viitta harteillaan keppi kädessään. Katse on kylläinen, voitokas ja tyytyväinen. Riikinkukko on taustalla, onkohan se tarkoitus saalistaa? Tunnelma on mukava ja odottava. Jotakin mukavaa tulee tapahtumaan.

-Keen to get going- news or messages that will lead to action- enthusiasm about a new project or endeavour- taking an innovative approach-


Lähitulevaisuus: Maljojen 7









Kissa esitelmöi tyhjälle salille tai sitten hän harjoittelee. Puku on hieno ja maljat ovat pöydällä, kuin odottamassa. Katossa on kaunis maalaus, ehkä kissa katsoo sitä. Tai ilmassa on jotakin...

 "Daydreams of desire- Wild fantasies- Bewildered by choice- Wishful thinking."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)