lauantai 30. marraskuuta 2013

Seitsemän kortin kuvio

Huomenta!

Meninpä sitten pilaamaan vapaa-aamuni avaamalla työsähköpostini. Se johdattelee minua tekemään 7 kortin pöydän, vastaamalla kysymään MITÄ PITÄISI TEHDÄ? Kysymykseni liittyy työhön, yllätys yllätys ja elämänvalintoihin muutenkin.

1. MENNEISYYS: LANTIT 6. MENESTYS




"Menestyksen edellytys on oman arvonsa tiedostaminen. Aito itsensä arvostaminen syntyy vain syvällisen ja perinpohjaisen itsensä tuntemisen kautta." Tämä on hyvä kortti kaikenlaisia yrityksiä varten! Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee siitä, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.

2. NYKYISYYS: HALLITSIJA

”Tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti. 
 
Nyt on suotuisa hetki elämänmuutoksille tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.

3. TULEVAISUUS: MIEKKOJEN PRINSESSA

-avoin keskustelu, mullistavat muutokset, ristiriitojen kohtaaminen luovalla tavalla- pilvistä selkeyteen- mielialojen hallinta- kapina-

"Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota "pyhiä alttareita". Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi."

" Olen valmis ottamaan riskejä."
"Kapinani on positiivista, rakentavaa ja luovaa."

4. MITÄ TEHDÄ? SAUVAT 8. NOPEUS
´"Selkeä, suora, nopea kommunikointi, väärinkäsitysten selvittäminen. Sauvojen 8 on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät. Käytä tämä tilaisuus hyväksesi, että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje."

5. ULKOPUOLELTA TULEVA AUTTAVA TAI HÄIRITSEVÄ ENERGIA: MALJOJEN RITARI
Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."
Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä. 

6. SUURIMMAT TOIVEET TAI PELOT: MIEKKOJEN 9. JULMUUS
-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen-

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.

7. TULOS TAI SEURAUS: RAKASTAVAISET
Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen.
Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.
Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä?
Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

POHDINTAA:
Kehotetaan ja rohkaistaan ottamaan riskejä, uutta alkua on tiedossa...Onko tämä nyt se vaihe, jolloin pitäisi pystyä riuhtaisemaan itsensä irti? En osaa sanoa...Korttien mukaan mies tukee minua, mitä ikinä päätänkin tehdä. Pelot ovat aiheellisia. Tulos on yllättävä. Rakastavaiset on aivan ihana kortti!

Mukavaa lauantaita, minä pohdiskelen nyt näitä :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)