keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Marimekkoa tyynyissä

Hmm...vaikka tämä ei mikään käsityöblogi olekaan eikä mökkiblogi, mutta asiahan on nyt niin että meillä on tästä kesästä lähtien oma mökki...Tietysti sormeni syyhyävät laittaa tänne kuvia tai muuta, mutta päätinpä sitten jakaa tätä värien ilosanomaa tekstiilien muodossa.

Enpä taida olla sisustaja, vaikka haluaisin. Mökkiblogia en jaksa perustaa, sillä olen laiska. Tämä blogi saa riittää, enkä muutenkaan taida olla mikään tietokonevirtuoosi...mutta siis...

Koska mökkimme on varsin pieni; niin sänky toimii myös sohvana. Ostin nämä Marimekon kankaat ja päällystin niillä kolme isohkoa tyynyä. Nämä tulee olemaan sitten sängyn päällä luomassa tunnelmaa. Nyt ne eivät ole oikeassa paikassa.

Vasemmanpuoleinen kuosi on vihertävä Räsymatto, keskimmäinen raidallinen on Circus ja oikeanpuolimmainen kirjava on Ahonlaita. Olen jotenkin ihan hurahtanut näihin Marimekon kankaisiin. Ne ovat vaan niin ihania! Tuota keltamustaharmaata Räsymattoa käytän pirttipöydän pöytäliinaksi. Näytän sitten teille kun se on valmiina. Ja vaikkapa tyynytkin näyttävät erilaisilta kun ovat siellä missä pitää :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)