perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viikonlopun vinkeet

Huomenta!

Nyt on aika katsoa kortit tulevalle viikonlopulle! Pitkästä aikaa tarotit kutsuivat minua.

Lähimenneisyyteen nousi MIEKAT 5. TAPPIO
 
Se saa minut aluksi hämilleen, mutta sitten ymmärrän, että kuluva viikkoni on ollut todella "tappiollinen" henkisesti. Olen ollut aivan loppu. Juhannuksen jälkeinen tyhjyys on ollut järkyttävää. Olen miettinyt paikkaani maailmassa ja muutenkin suuria kysymyksiä. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin...

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
"Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti." 


Tämä hetki: MALJAT 9. ONNELLISUUS
 
Kortti lupaa hyvää ja kaunista. Tällainen olo minulla juuri nyt onkin, sillä olen nauttinut aamuraikkaasta säästä, liikunnasta ja nyt olo on ihanan energinen...Viikonlopuksi on myös tiedossa mukavaa rauhoittumista. Tykkään :-)

 "Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.Lähitulevaisuus: MALJAT 3. RUNSAUS
 
Oih, miten tunnepitoinen pöytä. Lähitulevaisuuskin lupaa hyvää. Kolme maljaa ovat ylitsevuotavat joten mikäs tässä on ollessa?

”Ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla.”
 
Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja- sinun ei tarvitse etsiä heitä. 
Onko olemassa ihmisiä, joille et ole vielä ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?
Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.
Tänään elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
 
Oikein aurinkoista viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)